Најновије

Злата Петровић у танга гаћицама трчала кроз тржни центар: "Шта ме брига, људи смо" (ВИДЕО)

Певачица Злата Петровић једном приликом имала је необичну, али и урнебесну ситуацију када је полугола трчала по тржном центру.

Злата Петровић (Фото: Јутјуб)

Злата није крила шта се тада десило, већ је препричала због чега је пре скоро десет година у голишавом издању трчала на јавном месту.

- Знате како, ја немам тај проблем да људи долазе, гледају кад виде неку познату личност, а ја се не кријем. Шта ме брига! Шта сад, људи смо... Биле су две радње од исте власнице и жена ми је рекла да пређем у онај други бутик, такође њен, да пробам нешто - рекла је Злата.

- Ја сам погледала лево-десно, нигде никога и ја сам само нешто на брзину огрнула и отишла тамо - испричала је певачица за Гранд емисију.

Подсетимо, како се шука да су Наташа Родић и Златин син Јован Пејић у емотивној вези, певачица је проговорила о њиховом односу и открила детаље у које је упућена.

- Наташа је дивна девојка, али је девет година старија од мог сина. Сада је то велика разлика, али касније неће бити. Колико знам, они се за сада виђају и лепо им је. Мени Јоца све прича, али ми није рекао да ли има нешто више са њом. Мада, искрена да будем, не бих се љутила да ми Наташа буде снајка, па и мојој Гоци Божиновској ће трећа ћерка Родића бити снајка - рекла је раније певачица.

Дару Бубамару у најсексипилнијем издању погледајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА