Најновије

ДИКТАТОРУ ПРЕТИ ЗАТВОР! "И Мило ће на суд ако буде доказа!"

Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић изјавио је да ће председник Црне Горе Мило Ђукановић, бити процесуиран по закону ако буде доказа или, како је навео, ако се "нађе у материјалима до којих ће се пре или касније доћи".

Мило Ђукановић. (Фото: Јутјуб)

Говорећи о својој изјави да су се председник Црне Горе Мило Ђукановић и Вучић чешће сретали него он са својим кумом, Кривокапић је нагласио да је због тога преживио медијски линч.

“Наравно да сам говорио о њиховим јавним сусретима, који нису пратили односи Црне Горе и Србије и то се мора мењати. Колико сам успео да пратим из медија, Вучић никада није говорио о Ђукановићу, кога је познавао толико година, онако како говори о мени, а да са мном није проговорио ни реч”, истакао је он.

На питање о вези борбе против корупције и криминала, која је најављена као приоритет нове владе Црне Горе и Мила Ђукановића, Кривокапић је рекао да ће Ђукановић бити процесуиран по закону ако се “нађе у материјалима до којих ће се пре или касније доћи”.

“Намера ове владе није реваншизам нити лов на људе. Наш циљ је правна држава у којој ће сви бити једнаки пред законом и за које ће важити закони”, истакао је он.

Почело хапшење Милових људи, Дритан каже да ће их бити још! Више о томе ОВДЕ.

Извор: НИН

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА