Најновије

ПРЕДВИЂАЊА БАБА ВАНГЕ ЗА 2021: Змај ће завладати планетом, Путина ће покушати да убију! Поменула и везу мистериозне болести са Трампом!

Баба Ванга, којој је право име Вангелиа Гуштерова, добила је надимак „Нострадамус на Балкану“ због својих бизарних предвиђања која гледају на крај света 5079. године.

Баба Ванга (Фото: Јутјуб)

Предвиђања слепе видовњакиње за 2021. годину откривена су након што је она предвидела 11. септембар и Брегзит упркос умирању годинама раније.

Баба Ванга, правог имена Вангелиа Гусхтерова, добила је надимак 'Нострадамус на Балкану' због својих бизарних тврдњи.

Изгубила је вид са 12 година и тврдила је да је истовремено постала свесна да јој је од Бога дат врло редак дар да види у будућност.

Предвидела је да ће се свемир завршити 5079. године и наводно је открила инциденте у годинама између.

Знала је за распад Совјетског Савеза, напад 11. септембра 2001. године, смрт принцезе Дајане и чернобилску катастрофу и речено јој је да је 85% њених предвиђања било тачно.

Непосредно пред смрт у 85. години 1996. године, рекла је да ће 2021. бити година у којој ће се наћи лек за рак.

Баба Ванга је тврдила: „Почетком 21. века човечанство ће се решити рака. Доћи ће дан када ће се рак повезати гвозденим ланцима.“

Али ствари не изгледају добро за председника Доналда Трампа док одлази из Беле куће, јер је Баба Ванга рекла да ће очигледно патити од "мистериозне болести".

Тврдила је да ће 45. потус постати болестан од "мистериозне болести која ће га оставити глувим и проузроковати трауму мозга".

Њена дивља предвиђања такође тврде да ће европска економија пасти, покушај атентата на руског председника Владимира Путина извршиће неко из његове земље, а исламски екстремисти ће извести напад у Европи.

За њу се тврди да је говорила: „Екстремисти ће употребити арсенал хемијског оружја против Европљана“.

Баба Ванга је додала: „Свет ће патити од пуно катаклизми и великих катастрофа. Свест људи ће се променити. Доћи ће тешка времена. Људи ће бити подељени по својој вери. Сведоци смо разорних догађаја који ће променити судбину човечанства."

Чини се да је Бугарка ипак имала неке забавне ствари о којима нам је говорила - каже како се зауставља производња бензина, возови ће "летети “користећи сунчеву светлост.

Додала је: „Производња бензина ће престати, а Земља ће се одморити”.

Њено најбизарније предвиђање је да ће 2021. године змај завладати планетом.

За њу се тврди да је рекла: „Снажни змај ће заузети човечанство. Три великана ће се ујединити. Неки људи ће имати црвени новац. Видим бројеве 100, 5 и много нула.“

Чини се да њене речи не треба схватати превише буквално.

Тумачи претпостављају да је „змај“ Кина.

Три гиганта би могле бити Русија, Индија и Кина, а новац би могле бити новчанице од 100 јуана и 5000 рубаља које су обе црвене боје.

Такође, мисли да ћемо у наредних 200 година успоставити контакт са ванземаљцима.

Она је предвидела: „Живот у космосу ће бити откривен и одједном ће бити јасно како се живот на Земљи први пут појавио“, додајући „људи ће ступити у контакт са својом духовном браћом и сестрама из других светова“.

Само ће време показати да ли је Баба била у праву.

Албанци ће отићи са Косова! A који народ ће тамо доћи а после ће узети и Србију прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА