Најновије

ДА ЛИ ЈЕ ОВО МОГУЋЕ? Зарад свог рејтинга Вучић трговао са Хрватима Јасеновцом и злочинима НДХ - страшне оптужбе (ВИДЕО)

Вучић се договорио са власти у Хрватској да га више не спомињу у контексту рата у СФРЈ, приче о Великој Србији и величања Сребренице, а да Србија за узврат не прозива Хрватску за Јасеновац и злочине у НДХ, тврди новинар Данко Васовић.

Васовић каже да је ово јавно саопштио Бата Радељић, бивши саветник Колинде Грабар-Китаровић. Радељић је након што је поднео оставку на место саветника открио да му је Колинда рекла да постоји тајни оговор између ње и Вучића око ненападања. 

Радељић ће наводно рекао да се изненадио када је из говора којин јој је написао Колинда избацила оптуживање Вучића за “великосрпску агресију и Сребреницу”. Тада му је она открила детаље договора са Вучићем.

- Вучић је рекао ја вас нећу прозивати за Јасеновац и НДХ прошлост, а ви немојте мене за великосрбијанску агресију и Сребреницу – испричао је Васовић.

Васовић каже да због тога РТС и други медији у Србији који су у служби председника Вучића не говоре довољно о злочинима НДХ и ЈаАсеновцу, и не желе да објаве његов документарац о афери “Валдхајм” како Бучић испоштовао свој договор.

У емисији “Разбуђивање” Васовић открива како је разоткрио Курта Валхајма бившег председника Аустрије и бившег генералног секретара УН и његову улогу у злочинима на Сутјесци и Козари током Другог светског рата. Васовић је испричао како су Тито а и комунистичке влаасти после њега штитиле Валхајма и помогле заташкавању злочина над Србима.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА