Најновије

ЈОШ ЈЕДАН РУСКИ АВИО-ПРЕВОЗНИК УВОДИ ЛЕТОВЕ ЗА БЕОГРАД: Летеће три пута недељно

Дозволу руске Федералне агенције за ваздушни саобраћај – Росавијације за летове до Београда добила је авио-компанија „Nordwind Airlines“. Према одобреном захтеву, авио-превозник планира да покрене летове следе'е године. Укупно су планирана три лета недељно са аеродрома Шереметјево у Москви.

Аеродром (Фото: Pixabay)

„Nordwind Airlines“ ће тако постати трећа, руска авио-компанија која ће обављати летове за Београд. Тренутно „Аерофлот“ и „Red Wings Airlines’’, као и српска „Air Serbia“ лете до главног града Србије. Летови се обављају са аеродрома Шереметјево и Домодедово. Штавише, у зимској сезони летови између Србије и Русије обављају се до 34 пута недељно. На пример, „Аерофлот“ обавља три лета дневно, „Red Wings Airlines“ нуди три лета недељно, а „Air Serbia“ има свакодневне летове до Москве, три пута недељно лети до Краснодара и два пута недељно до Санкт Петербурга.

Подсетимо да између Русије и Србије важи безвизни режим. Према статистикама, Србију је од јануара до октобра посетило 55.763 руских туриста, што је за 26,5% више у односу на прошлу годину.

Грађанима Русије и Србије дозвољен је улазак у те две земље, али грађани Русије морају путовати директним летовима између две престонице.

Како ће се звати нова црногорска авио-компанија, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Балканрус

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА