Најновије

ОПОЗИЦИЈА МОЖЕ ДА ОДМОРИ: Крстић овај пут напао лекаре! (ВИДЕО)

Маркетиншки стручњак Небојша Крстић, у народу познатији као Вучићев гласноговорник и твитераш који коментарише политичке прилике у нашој земљии, сада је у свом гостовању на ТВ Пинк уместо опозицију напао лекаре.

Небојша Крстић. (Фото: Јутјуб)

- Ево вам пример, заједно против ковида удружење, у коме специјализанти радиологије, ортопедије, немам никакав проблем ја с њима кад се баве ортопедијом и радиологијом, али они сада држе вакелу професорима Медицинског факултета који се баве имунологијом, инфективним болестима и епидемиологијом. Они њима дају упутства шта и како треба да се ми понашамо. Специјализанти, незналице, игноранти који никада нису видели пацијента који је оболео од ковида - рекао је Крстић о лекарима који су били довољно храбри да се успротиве систему.

Крстић је затим навео да ови лекари "немају појма о ковиду, седе лепо у заветрини, пишу писма доктору Кону, омаловажавају га, вређају и уносе неспокој код грађана". 

Он је затим оплео и по медијима који "промовишу те неодговорне људе" и наводе их да се, како каже, неодговорно понашају, јер ови медији пропагирају "незналице, лаике, игноранте као неке стручњаке који преконосирају Кризном штабу".

- Лекар Крстић назива лекаре специјализанте незналицама, само зато што су се усудили да критикују Вучићев Кризни штаб! Лекар Крстић се солидарише само са лекарима који јавно заступају Вучићеву политику. Срамотно! - написала је потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић.

И док је његов колега Владимир Ђукановић јуче позвао Владу да угаси Кризни штаб и не прихвати предложене противепидемијске мере, Крстић је одлучио да остане уз свог владара и наставио традицију напада на лекаре који износе другачије мишљење и противе се систему.

Пашињан најавио наставак блиске сарадње са Русијом у решавању конфликта у Нагорно Карабаху! Више о томе ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА