Најновије

Душко Кнежевић изнео тешке оптужбе: Паре из Атлас и ИБМ банке завршиле код Аца Ђукановића! (ВИДЕО)

Председник Атлас групе Душко Кнежевић у изјави за А1 телевизију каже да га је посебно обрадовала јучерашња вест да је Специјално тужилаштво саслушало бившег директора болнице Мељине и министра здравља Будимира Шегрта.

Душко Кнежевић (Фото: Јутјуб)

Управо је Шегрт, истиче Кнежевић, био један од главних људи који је уништио болницу Мељине.

“Шегрт је од првог момента био предложен за директора од стране Мила Ђукановића. Он је чувао акције Ђукановића у разним пројектима, као што је фабрике лекова на Марези, а касније је чувао интересе Ђукановића у пројекту са Мељинама”, рекао је Кнежевић, додајући да се нада да ће истрага бити настављена.

Најавио је и да ће његов правни тим средином јануара доћи у Црну Гору како би надлежнима предочио арбитражну тужбу, којом Кнежевић тражи пола милијарде евра од државе.

Коментаришући изјаву Главног специјалног тужиоца Миливоја Катнића да има подршку потпредседника Владе Дритана Абазовића, Кнежевић каже да то није политичка подршка, већ да се она односи на одлазак у Спуж.

“Катнић и Зоран Лазовић су део криминалне организације и нова власт мора да одвоји криминал од званичне власти”, саопштио је Кнежевић.

По први пут је обелоданио информацију да је новац са рачуна Атлас и ИБМ банке пребациван у Прву банку, која је у власништву Аца Ђукановића.

“Мислим да привремене управнице Атлас банке Тање Терић, против које је подигнута оптужница није ништа крива јер је све радила по налогу гувернера Централне банке Радоја Жугића. Сад ће истрага да утврди, када дођу нови истражитељи и нове судије, да су све паре са Атлас и ИБМ банке пребациване у Прву банку. Такође, мислим да је добра прилика да се утврди ко је украо 22 милиона из депозита банака”, оценио је Кнежевић.

какав '’четнички'’ поклон је добио Дритан Абазовић, погледајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА