Најновије

КОШАРКАШКИ ГЕНИЈЕ: Вучић дао 10 колоквијума за три месеца! Како?

До сада сам положио десет колоквијума, а тек ми предстоји да полажем кошаркашку тактику - изјавио је Александар Вучић приликом јучерашње посете Зајечару, где је обишао радове на обнови школе ОШ "Хајдук Станко".

Кошаркашки геније (Фото: Јутјуб)

Александар Вучић је у јулу објавио да је поново постао студент, односно да је уписао Високу спортску школу струковних студија. 

- По други пут у животу сам постао студент, овога пута Високе спортске школе струковних студија, у жељи да постанем кошаркашки тренер за клинце. Не бисте веровали колико сам срећан што после много година крећем у остварење дечачких снова - написао је Вучић на Инстаграму.

Вучић се јуче у Зајечару дружио са ђацима, дошао им је на тренинг па су разговарали и о кошарци, а добио је и патике на поклон. Он је у новој школској хали присустовао тренингу кошарке за девојчице и том приликом им давао савете и разговарао са децом. Заправо, ово је Вучићу била својеврсна школска пракса, као кад је прошле године, у оквиру тзв. кампање "Будућност Србије" у Великом Градишту "залепио банану" дечаку. 

- Поздравите родитеље, вредно учите и радите! Лопта је супер, али је књига важнија! Много вас волим - патетично је поручио Вучић ђацима.

Међутим, оно што је изазвало чуђење, јесте податак да је Вучић успео да положи чак 10 колоквијума за три месеца током првог семестра на Високој спортској школи. Кад и како је Вучић то успео поред бројних обавеза и брига за будућност Србије које је преузео на своја нејака плећа, нико не зна.  Познато је да Вучић учи и руски, немачки и кинески, свакодневно на девет телевизора у кабинету прати медијска извештавања, чита на стотине страница разних извештаја...

Па поред свега тога успева да редовно даје и колоквијуме.

Да ли је у питању неки геније раван Анштајну или Вучићу професори гледају кроз прсте и толеришу изостанке на предавањима тек треба да се утврди. Било би интересантно сазнати да ли је Вучић успео да прикупи потписе свих професора као доказ да је био редован на предавањима и активан на часовима. Такође, било би значајно чути и неког његовог колегу да пренесе утиске из школских клупа, али и колоквијума које је Вучић положио, те како се професори односе према овом посве необичном студенту.

Вучићев кум је највећи власник мини ХЕ, људи ће се бранити пушкама! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Директно

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА