Најновије

ДР АЛЕК РАЧИЋ: Кризни штаб чине лобисти фармако мафије, Вучић подлегао намерама светских моћника (ВИДЕО)

У емисији "Интервју" na ТВ Славија др Алек Рачић је рекао зашто је и када подржао Александра Вучића. То се десило само онда кад је најавио да ће набавити хлорокин и покренути производњу лека код нас и то да прави Галеника али је он од тога одустао и подлегао намерама светских моћника и Кризног штаба.

Алек Рачић (Фото: Јутјуб)

- Данас је фармакомафија успела да преузме све не само здравство. Човек који би могао да нас спасе из ове ситуације је доктор Несторовић када би он био министар. Данас су лоби групе толико јаке да и тад питање да ли би успео са тиме да се избори. Такви људи какви сад раде у здравству би у нормалној земљи а и код нас док смо били озбиља држава мистериозно нестајали, а данас они ни не крију да поред тога што раде у здравству имају и плату од страних мултинационалних компанија. Практично они служе само као лобисти тих моћника и агенти стране фармакомафије – каже др Рачић.

Он каже да су Србија и Пакистан први на удару фармако мафије за тестирање вакцина, а вероватно ће бити и друге земље у којима су те лоби групе јаке.

- Последице тога нећемо само ми имати већ и генерације које долазе. Сви лекари са којима је разговарао имају намеру да побегну најчешће на Запад кад овај хаос прође, а неки и пре јер су свесни шта нас чека – додаје Рачић.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА