Најновије

ДИРЉИВА ПРИЧА РАЊЕНИКА ИЗ КАРАБАХА: Пас га чека испред болнице док не оздрави (ВИДЕО)

Веран пас је 20 дана чекао добровољца повређеног у Карабаху на вратима јереванске болнице.

Верни пријатељ (Фото: Јутјуб)

Волонтер Ромик Ахекјан једном је спасио пса од затвора када је, шетајући са пријатељем, у једној од напуштених зграда пронашао пса окованог ланцем. Човек је животињу одвео у свој камп, нахранио је и излечио. Од тада га четвороноги пријатељ није напустио.

„Чак нам је неколико пута спасила живот. Такође осећа да ово, гранате или било шта друго, лети према нама. Она брзо уђе унутра и позове нас, лаје. Овако нас је спасила много пута. <…> И онда како је стигла овде. Након што сам рањен, потрчла је за колима хитне помоћи. Нисам имао времена, онда сам са њима дошао са пријатељима у КАМАЗ. <...> Тако је остао овде, још увек чека крај врата, чека мене. Одвешћу га кући, тамо ће ми бити пријатељ, нећу га дати никоме “, каже Ромик Ахекјан, власник пса.

Према Ромику, када је, након рањавања, одведен колима хитне помоћи, пас је потрчао за аутомобилом, али  Ромик није имао времена. Његови пријатељи одвели су пса у Јерменију, а затим у болницу. Овако четвороноги пријатељ чека газду готово месец дана на улици. Особље и други пацијенти то већ третирају као локалну атракцију и хране верног друга свог газде.

Шта раде руски војни роботи у Карабаху, погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА