Најновије

ЛУКАШЕНКО ИМА НЕПОПУЛАРНО РЕШЕЊЕ ЗА ДЕМОНСТРАНТЕ: Рад чини човека, а нерад злочинца (ВИДЕО)

Током расправе о економској стратегији за наредну годину, председник Белорусије Александар Лукашенко покренуо је тему незапослености.

Александар Лукашенко (Фото: Председништво Белорусије)

Према његовом мишљењу, то је сада посебно релевантно, јер лежи на површини, захваљујући протестном покрету, у којем је већина незапослених.

Дакле, Лукашенко је данас на састанку о раду економије 2020. године и пројектима за предвиђање развоја земље за 2021. годину дао налог да се хитно запосле сви демонстранти.

„Још једном желим да нагласим тему дана: одмах на локалном нивоу (председници регионалних извршних одбора, пре свега и градског извршног комитета Минска) започети запошљавање незапослених“, рекао је шеф белоруске државе.

Овоме је додао објашњење значења хитног решења за ово питање.

„Одмах региструјте све паразите који брбљају и натерајте их да раде. Понављам, колико год то непопуларно звучало: данас беспослена, запањујућа особа није само демонстрант на улици, то је будући злочинац који чини злочине сваког дана, сваке недеље, сваког месеца, а ми трошимо много новца да бисмо решили те злочине, али онда неке и даље држимо на местима која нису тако удаљена - нагласио је Лукашенко и додао: Нека сви раде!", казао је Лукашенко.

Како се мењају законодавства европских држава са циљем да се НАТО војска докопа белоруске границе, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА