Најновије

ВАРВАРСТВО АЗЕРА У КАРАБАХУ СЕ НАСТАВЉА: Процурио још један снимак ратних злочина, најгорознији до сада (ФОТО)

Од успостављања Московског споразума 9. новембра, Арцахова одбрамбена војска предала је Азербејџану неколико подручја у Карабаху.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

У новом видео запису који се појавио на друштвеним мрежама, може се видети како старији Јерменин моли за живот, док му азербејџански војник немилосрдно одрубљује главу.

Видео, који због своје графичке природе неће бити подељен, приказује азербејџанског војника како држи старијег мушкарца док ставља нож на грло Јерменина да би га убио.

Неидентификовани Јерменин снимљен је како моли за живот, али војник игнорише његове молбе и наставља са стравичним погубљењем.

Ови видео снимци постали су уобичајена појава од почетка Другог рата у Карабаху, јер војници постављају сопствене злочине на платформе друштвених медија попут ТикТок-а и Инстаграма.

Иако је Азербејџан тврдио да ће заштитити све цивиле у регији Карабах, појавио се низ видео снимака који приказују како њихове снаге муче или погубљују и јерменско становништво и заробљене војнике.

Од успостављања Московског споразума 9. новембра, Арцахова одбрамбена војска предала је Азербејџану неколико подручја у Карабаху, укључујући два велика округа која су депопулирана након изласка локалних снага.

Американци на опрезу.Шта им Ким спрема на дан инаугурације Бајдена прочитајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА