Најновије

ОПШТА ПАНИКА: Евакуисана цела зграда због коронавируса!?

Власти Хонгконга евакуисале су људе из стамбене зграде у дистрикту Цинг Ји, где је потврђено да су две особе заражене од коронавируса, иако живе на различитим спратовима.

Коронавирус (Фото: Јутјуб)

Директор Центра за здравствену заштиту Вонг Ка-хинг је рекао да влада истражује како је дошло до преноса болести у згради, пренео је Ројтерс.

Он је навео да ће они станари зграде који покажу симптоме болести бити стављени у карантин из предострожности. Према писању "Саут Чајна морнинг поста", заражени су мушкарац и жена, наводно у 60-им годинама.

Заражена жена (62) је живела у стану тачно испод мушкарца, а ти станови деле заједнички одвод. Тај податак одмах је изазвао аларм код власти које сада истражују могућност да се вирус преноси и ваздухом.

Руска војска у ваздушној бази "Хмејмим" у Сирији одбила је два напада терористичких беспилотних летелица помоћу противваздухопловног система "Панцир", саопштио је руководилац руског Центра за мирење зараћених страна у Сирији, генерал-мајор Јуриј Боренков.  Прочитајте ОВДЕ  све детаље.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА