Најновије

СЕЛАКОВИЋ СЕ ПРАВДА: Промена цензуса не иде у прилог напредњацима!

Смањивање цензуса не иде у прилог ономе ко је најјачи, оцено је члан Председништва владајуће Српске напредне странке (СНС) Никола Селаковић говорећи о променама изборних закона.

Никола Селаковић (Фото: Јутјуб)

На питање да ли се спуштањем цензуса ствара привид да је скупштина "шарена", односно да у њој не влада једноумље и да се на тај начин сакрије чињеница да један број озбиљних партија бојкотује изборе, он је рекао да о томе које су партије озбиљне суд дају грађани суд на изборима.

Селаковић је такође рекао да СНС не контолише неку телевизију нити има интерес за то, а да је другачије било 2012. године када СНС, за разлику од тада владајуће Демократске странке (ДС), пред изборе није имала водеће фреквенције и ниједну телевизију под својом контролом.

На питање види ли да неко фаворизује СНС у медијима, он је навео да је то свар нечије уређивачке политике.

Коментаришући недавне оцене о изборним условима председнице Делегације ЕУ за Србију Тање Фајрон, Селаковић је рекао да она долази из државе (Словеније) у којој су Срби други по бројности народ, а немају ни најосновније право да буду признати као национална мањина.

"Да би вам неко делио лекцију, мора да прво погледа себе у огледало па да вам онда каже одређене ствари", рекао је Селаковић.

На питање да ли у СНС има сукоба, односно јесу ли министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и министарка саобраћаја Зорана Михајловић у завади, он је негативно одговорио и рекао да је сучељавање и изношење мишљења део демократске процедуре унутар тако велике странке.

Прочитајте ОВДЕ шта је Ричард Гренел поручио Шиптарима.

Извор: Танјуг

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА