Најновије

СРАМОТА: Министар Гашић дошао код избеглица у фармеркама од 245 евра!

БЕОГРАД - Братислав Гашић, министар одбране, отишао је у избегличко насеље Бусије у Земуну, на обележавање Међународног дана избеглица, у фармеркама „Џаст Кавали“, чија је цена око 245 евра, тачније 27.440 динара.
Министар одбране (Фото: ЈуТјуб)

Министар одбране (Фото: ЈуТјуб)

Парадирао је тако Гашић у прескупим панталонама међу људима који су побегли из својих домова током ратног страдања, оставили све што имају и дошли у Србију махом с једном торбом и без динара у џепу. Гашић је присуствовао манифестацији Крајишки откоси пре три дана, кад се и латио косе, а успут испозирао у поменутим фармеркама. За такав један пар просечан Србин треба да ради више од пола месеца, а некима од људи које је Гашић тада обишао то је цела месечна накнада, од које треба да хране породицу. Иако министар одбране са својом платом од 105.405,81 динара себи може да приушти овакве модне комаде, ни најмање није примерено да у њима оде међу људе који тако тешко живе. С друге стране, поставља се питање какву поруку шаље функционер који на манифестацији у земљи у којој најнижа пензија износи 13.000 динара парадира у папрено скупим панталонама. Дакле, ем је увредио избеглице, код којих је уљудно позван, ем је увредио пензионере и раднике у земљи коју као члан Вучићевог кабинета води. Министре, седи, један.
Прочитајте још:Српски студенти: Николићу и Вучићу, не идите у Поточаре, не демонизујте свој народ!Србија за мирољубиво решење конфликта у Украјини
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА