Најновије

МЕДОЈЕВИЋ БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: Напад на Цркву и православље је заједнички пројекат глобалних сатаниста и Милове ДПС мафије!

Председник ПзП-а, Небојша Медојевић, рекао је, поводом три убиства, самоубиства и рањавања у једном дану у Црној Гори, да је на делу хибридни рат мафије против државе.

Небојша Медојевић (Фото: Јутјуб)

“Три убиства, једно самоубиство и једно рањавање у истом дану. Хибридни рат мафије против државе. Једина безбедносна претња за ЦГ је ДПС мафија“, поручио је Медојевић.

У свакој нормалној држави, каже он, министар унутрашњих послова би сменио директора полиције и помоћника за борбу против организованог криминала.

“Састало би се Веће за националну безбедност и Премијер би се обратио нацији са конкретним планом. Али Вељовић и Лазовић су заузети шверцом цигарета, грађевинским бизнисом, прањем пара и праћењем литија и ДФ, па немају времена да се баве мафијом у Црној Гори“, казао је Медојевић.

Како је казао, мафија у ЦГ је политичког профила, а ДПС је политичо крило мафије.

“Напад на Цркву и православље је заједнички пројекат глобалних сатаниста и локалне мафије. Зато је смена овог сатанистичког режима предуслов оздрављења нације и државе“, закључио је Медојевић.

Прочитајте ОВДЕ зашто је Мило Ђукановић забранио српске униформе у ЦГ.

Извор: Вијести

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА