Најновије

ПУТИН ОТКРИО ЈЕЗИВУ ИСТИНУ! "Украјина цинично убија своје војнике"

Лидери нових руских региона позвани су у Кремљ да учествују на првом овогодишњем великом састанку Савета безбедности

Владимир Путин. (Фото: kremlin.ru)

Русија у Украјини има посла са режимом који је окрутан, не само према руским грађанима, вец́ и према својим војницима, изјавио је председник Русије Владимир Путин на састанку са вршиоцем дужности лидера Доњецке Народне Републике Денисом Пушилином у Кремљу.

- Украјинска војска је само на једном делу фронта убила 14 својих војника, који су се предали. Пошто је било вец́ касно, наши су оставили тамо са њима неколико људи. Нису их ни чували. Требали су јутрос да их изведу из зоне борбених дејстава. Непријатељ је испалио 300 граната на једно место - убио је све своје војнике. Нажалост, страдали су и наши, али они своје не штеде. Они се понашају у највец́ој мери цинично и окрутно - рекао је он.

Он је истакао да украјинске снаге треба померити од линије раздвајања на безбедно растојање, како не би могле да наносе штету руским војницима. Задатак војске је да спрече гранатирање Донбаса.

Лидери нових руских региона позвани су у Кремљ да учествују на првом овогодишњем великом састанку Савета безбедности на коме се разговарало о питањима безбедности.

УКРАЈИНЦИ ПОНОВО ГАЂАЛИ НУКЛЕАРКУ: Дрон пао у енергодару (ВИДЕО)

Извор: sputnikportal.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА