Најновије

САНДА РАШКОВИЋ-ИВИЋ: Опозиција ће имати нову шансу на изборима 2022. године (ВИДЕО)

Потпредседнице Народне странке Санда Рашковић–Ивић изјавила је да је план опозиције Савез за Србију да после 27. априла и избора који су расписани да настави да објашњава народу разлоге за бојкот, да држи трибуне и разговара са грађанима и да ће нова шанса за опозицију бити председнички избори 2022. године.

Потпредседнице Народне странке Санда Рашковић–Ивић (Фото: Јутјуб)

“Не верујем да ће Вучић расписати изборе после годину дана, али за две нас чекају председнички избори , до када треба извршити притисак на власт да тада уз председничке буду расписани и парламентарни избори. То ће бити нова шанса за опозицију”, рекла је Рашковић – Ивић, гостујући у емисији “Скенирање” у продукцији ХелмКаста.

Она је  нагласила да су и представници европарламентараца казали да се мора разговарати и са опозицијом која је најавила бојкот.

Главни и одговорни уредник недељника “Сведок” Владан Динић оценио је да се опозиција која је најавила бојкот “моли у погрешној цркви” и да су европарламентарци својим понашањем показали да њих не интересује тај део опозиције .

Владан Динић (Фото: Јутјуб)

“Они немају никакву ни финансијску ни медијску подршку. И ти медији који их подржавају дижу руке, јер је та дружина неозбиљна. Не можете да дођете до Ђиласа, до Јеремића, они мисле да су Богом дани. Да сам ја нешто у том Савезу ишао бих од куће до куће, од стана до стана и изашао бих на изборе. Нико од вас не може да каже – ми нисмо изашли, нису били добри услови. Kо вам је крив што нисте изашли? Услови никада нису били добри. Kао човек који је често на улици и разговара с људима могу да вам кажем да су људи бесни и огорчени, све теже живе, а сваки дан их неко лаже да живе у благостању, а ви им ускраћујете могућност да гласају за неку промену”, рекао је Динић.

Динић је истакао да је проблем у томе што се у “систему ништа не мења и што смао једни друге наслеђују” И додао да нико из Савеза за Србију није убедљив да му је стало до промене система, већ само до пуке смене власти.

“Уколико тако буде, ево ја вам обећавам да више нећу бити у том Савезу, ако буде као што сте Ви рекли Динићу”, рекла је Рашковић –Ивић и додала да хоће да верује да су неки из опозиције “можда неку лекцију и научили”.

Динић је казао да “српски народ какав год да је заслужује и бољу власт и бољу опозицију”.

“Вучић је лош, али ова опозиција је још гора. Они немају никакав план ни стратегију. Окупили су око себе оне који ништа не знају, направили су затворен круг и уздају се у Европу, коју уопште не занимају. Проблем је што њих никога не занима народ, ни власт ,ни опозицију”, оценио је Динић.

Говорећи о нападима власти на Ђиласа, Динић је казао да су “ то празне приче” и да стварно има неке истине у томе да је, како власт тврди , “Ђилас украо те неке силне паре , морали би да покрену предистражни поступак, али зато се суди у “Информеру”, “Српском телеграфу” и сличнима”.

Аутор и водитељ емисије је Оливера Миливојчевић.

Који мигрант жели да живи под Вучићем и да мота каблове за 200 евра?! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА