Најновије

ВУЛИН ЖЕСТОКО ОДБРУСИО ХРВАТСКИМ МЕДИЈИМА: "Србија неће никоме да се правда што поштује пријатеље!"

Министар одбране Александар Вулин изјавио је вечерас да хрватски медији лоше сакривају завист због јачања Војске Србије и да још лошије сакривају да сваког пријатеља Србије сматрају својим непријатељем.

Александар Вулин (Фото: mod.gov.rs)

"Србија је дочекала министра Шојгуа, искреног пријатеља нашег народа, и никоме неће да се правда што поштује пријатеље и јача односе са Руском Федерацијом", изјавио је Вулин коментаришући написе појединих хрватских медија поводом посете руског министра одбране Београду.

Он је, према саопштењу достављеном Тањугу, истакао и да се слободне земље тако понашају када их воде слободни људи и указао да је то политика председника Александра Вучића коју признају и цене највеће силе света.

"Што Војска Србије буде јача то ће мир на Балкану бити трајнији и сигурнији. Пријатељи мира се због јачања Војске Србије радују, а непријатељи љуте. Свако је тамо где сам мисли да треба да буде", закључио је Вулин.

Хрватски "Јутарњи лист" је поводом посете руског министра одбране Београду, објавио да се нагађа да Сергеј Шојгу није дошао празних руку, па да се у Београду, како наводи лист, "хвале да ће постати најнаоружанија држава у региону"

Србија ће донирати Албанији 2 милиона евра за санирање последица земљотреса! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА