Најновије

ШЕИК ИМРАМ ПОЗВАО МУСЛИМАНЕ СА БАЛКАНА ДА ПОДРЖЕ ПРАВОСЛАВЦЕ У ОДБРАНИ СВЕТИЊА: Станите раме уз раме са вашом браћом у ЦГ (ВИДЕО)

Имран Назар Хосеин, светски познат исламски проповедник, писац и филозоф специјализован за исламску есхатологију, подржао је борбу верника Српске православне цркве у Црној Гори. Он је позвао муслимане на Балкану да стану на страну православних верника који се боре за људска права, која црногорски режим покушава да им ускрати.

Имран Назар Хосеин (Фото: Јутјуб)

- Ваша је дужност, одговорност и обавеза у Босни и Херцеговини, Албанији, Македонији, Црној Гори, Србији, Хрватској, Словенији и свим деловима Балкана, ако сте муслиман: да станете раме уз раме са вашом браћом православним хришћанима подржавајући их сложно и солидарно против искварености црногорске владе, која води рат против православне цркве - рекао је шеик Имран.

Он је рекао да православци "нису арогантни као они који владају из Вашингтона, Лондона и Париза",указујући на скорији империјалистички однос тзв. западног хришћанства према Венецуели и Боливији, али и претње које су се, управо због њиховог деловања, надвиле и над Русијом, Кином, Корејом и Ираном.

- Молимо се да ове речи стигну до вас… да следите Божја упутства из Курана и да прихватите ову прилику да станете уз вашу хришћанску браћу, раме уз раме, како би се одупрли нечасном насиљу црногорске владе - рекао је Имрам.

Прочитајте ОВДЕ како је црногорска власт казнила учитељицу из Бара.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА