Најновије

ЕРАКОВИЋ: Утишивачи

Нијесам се одавно слађе насмијао него након позива са заштићеног броја гдје ми нека врло ,,мудра особа,, пријети ријечима ,,Знаш ли ти да имамо утишиваче,, уз вокабулар који није за медије. Знам,врло добро.

Ераковић (Фото: Хелм Каст)

Пише: Велимир Ераковић

Још док сам био у Црној Гори хуља која врши власт је наређивала моју ликвидацију. Четри пута ненормалним батинама,а једном на мосту на Тари,када је мој пријатељ потпоручник Бобан био са мном,али су ипак они побјегли. Слао си ми САЈ кући и код мајке са истим мотивима,али ја ево и даље пишем. Пишем истину, што те посебно погађа поготово од кад то радим на сајту Правда. Погодила су те и моја два гостовања на Helm Cast телевизији које је погледало толико људи да ни сам не вјерујеш, а гдје сам рекао да си обични Расточки зец и клептоман. 

Знам да имаш своје личне убице и да стојиш иза убиства министра Жугића,Павла Булатовића,Душка Јовановића,Срђе Марковића и свих политичких убистава у Црној Гори. Знам да имаш и прислушкиваче, шпијуне и криминалце иза себе. Знам да си покрао све изборе, додуше уз амин запада. Поготово референдум који нико није контролисао и бројао гласове. Па предсједничке са Лекићем, гдје нијеси крив сам већ и опозиција са народом заједно. Позната афера,,Снимак,,је заташкана. Али било, па прошло исто као и твоја владавина. Закон о слободи вјероисповјест је уништио ДПС.Партија ти је у тоталном расулу,а по повратку из Ватикана гдје ти је Папа уз најбољу вољу објаснио да НВО не може бити црква и да му не пада на памет долазак у Црну Гору, уз проблеме у самом врху партије доживио си нервни слом. 

Када је видио онако божанствене литије и број вјерника, увјерио се у ваше лажи и подвале. Знамо да сте сазвали хитно предсједништво гдје сте најмлађе, нове посланике оптужили за распад ДПС-а. Јес да им човјек не би дао двије кокошке на папир да чувају,али нијесу они криви. Не знају ништа,па тако ни партији штету не могу нанијет. Ипак су добили задатак да у сваком граду Црне Горе организују састанке и доставе вам податке ко све присуствује литијама од ваших чланова. Присуствује у сваком граду бар по пола клуба младих. Као најача партија, макар на папиру имате обавезу према јавности Црне Горе да кажете бројку чланова који су напустили ваше редове. Градоначелник Пљеваља Ђапић је давно отишао због других ствари а сад кажите колико је људи вратило чланске карте. 

Колико вас је мање у Беранама, Андријевици, Мојковцу, Бијелом Пољу, Жабљаку, Шавнику, Никшићу, Подгорици, Бару, Будви, у Котору и Херцег Новом одбори вам више не постоје, иако сте мислили власт да преузмете у тим градовима. Странка вам се распада као кула од карата и близу је потпуног краха. Још тражите кртице у полицији али џаба. Не можете их наћи. Сакрили сте код шизофреног Катнића пресуде да су оптужени за фарсу ,,Државни удар,,  ослобођени кривице. Али и то ће брзо изаћи на видјело. Сојскса и Српска Црна Гора је завршила са вама,предвођена Митрополијом Црногорско Приморском, Српском православном црквом, потомцима Светог Саве и Светог Петра Цетињског. Потомцима Његоша. 

Ето како је живот чудан, ти одлазиш са власти а ја да пишем док Бог буде тако наредио. Рекао сам ти и ево ти понављам, тебе и ових твојих ме страх тамам као лањскога снијега. Што би рекао велики Његош ,,Свак је рођен да по једном умре,част и брука живе довијека,,. Твоју бруку и издају ће препричавати покољења.

"Панцир" стиже у Србију! Како функционише и чему служи прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА