Најновије

МИЛО ИМА ПАКЛЕНИ ПЛАН! Ђукановић ће се одлучити на очајнички корак!

Пошто није успео да побуњени народ застраши хапшењем и пребијањем, има само једну шансу.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Мило једини спас види у кинеском вирусу! Ђукановић је увидео да ни масовна хапшења, терор полиције и разноразна застрашивање неће зауставити све масовније литије по црногорским градовима и поколебати народ који је устао у одбрану својих светиња те се одлучио за сулуди потез!

Према информацијама које долазе из Подгорице, први човек Црне Горе спреман је да искористи причу о коронавирусу од којег страхује цели свет, како би забранио литије.

- То би врло једноставно могао да изведе - објавио би да је та зараза стигла у Црну Гору и да сва масовна окупљања морају бити забрањена - наводи извор.

Иначе, Кенан Храповић, министар здравља Црне Горе, изјавио је пре неколико дана да је због коронавируса под здравственим надзором у тој земљи чак 188 особа.

Опозиционари у Црној Гори за „Ало!“ потврђују да има индиција да ће се Ђукановић одлучити на овај очајнички корак и прогласити епидемију, али наводе да му то код народа неће проћи... Они подсећају да су режимски медији у Црној Гори већ покушали да изведу сличну акцију када су грађане плашили великом загађеношћу ваздуха...

- Не би ме зачудило да Ђукановић прогласи заразу јер је дефинитивно потрошио све адуте које је имао и све их је народ презрео. Нико се више не пеца на његове замке, чак су и мањине схватиле шта он ради и колико је овај закон лош. Донео га је у изборној години мислећи да ће на тај начин хомогенизовати своје бирачко тело те да ће са српским национализмом, великосрбима и СПЦ застрашити мањине и поново их привући на своју страну. Али ништа од тога, на литијама са нама су и Бошњаци, и Хрвати, и Албанци. Народа је све више, иако на државним медијима не може ништа о литијама да се чује, за њих истина не постоји. У борби са народом, ето, сад му јесте остао само тај коронавирус - закључује Владислав Дајковић, опозициони активиста, и додаје:

- Литије су величанствене, тамо не можете видети никада ниједну нервозну особу, не можете чути да се неко прехладио док је био на молебану, иако је већи број њих одржаван и на температури која је била у минусу - подвлачи он.

- Једини ко је нечим заражен у Црној Гори јесте Мило Ђукановић. Заражен је безбожништвом, властољубљем и „брозомором“. Пратећи симптоми код болесника приликом коришћења овог лека су нервоза и претерано знојење. Пацијент ће бити коначно излечен губитком власти - тврди Марко Ковачевић из Демократског фронта.

На литији Вујановићев шурак

Подгорица се јуче увелико припремала за велику литију која ће бити одржана данас, а на којој ће, како очекују организатори, бити оборен још један рекорд по броју људи. Прошла литија коју је предводио отац Гојко Перовиц́ такође је побила све рекорде по посети. Према неким информацијама, било је присутно око 50.000 људи. На улицама је тада био и угледни подгорички адвокат Рајко Божовић, иначе шурак Филипа Вујановића, доскорашњег председника Црне Горе и једног од кључних људи ДПС-а.

Полиција копа се канал на граници са Србијом

У селу Адровићи изнад Пљеваља, по налогу полиције, копа се канал на граници са Србијом, објавили су медији. Мештани Адровића забринути су због проблема у водоснабдевању који су настали због радова у претходна три дана. Они су казали да су незванично сазнали да се жели спречити улазак становника из Србије, истовремено питајући како ће у летњем периоду користити своја имања која се налазе у обе државе. Такође, истакли су да радове изводи механизација пљеваљског општинског предузећа „Локални путеви“, а да су на терену присутни полицајци.

Језива порука упућена Србима у дворишту основне школе! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА