Најновије

У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Упуцан син Сузане Перовић! Одбија да каже ко га је напао!

Никола Перовић (36) рањен је данас на раскрсници улица Максима Горког и Господара Вучића. Њега је један метак ранио у ногу, а према првим резултатима истраге у Ургентни центар превезао га је приватним аутомобилом његов отац, познати естрадни менаџер Владимир Перовић (59).

Сузана Перовић (Фото. Јутјуб)

Николи Перовићу констатоване су лакше телесне повреде и за сада не жели да сарађује са полицијом и открије ко је на њега пуцао из ватреног оружја. На месту пуцњаве пронеђени су метак и чаура. Полиција је преузела снимке са сигурносних камера са објеката у близини.

Полиција интензивно ради на утврђивању свих околности пуцњаве и рањавања 36-годишњег човека.

Иначе, Николин отац Владимир био је један од најпопуларнијих југословенских естрадних менаџера, а водио је и најбоље клубове и ресторане у престоници. Николина мајка Сузана била је позната певачица, а недавно се повукла са јавне сцене.

Син водитељке и бивше такмичарке ријалитија "Задруга 3" Сузане Перовић и естрадног менаџера Владе Перовића, Никола одавно је у сукобу са законом.

Он је пре неколико година био саслушаван због насилничког понашања, а док је Сузана била у ријалитију "Фарма", Никола је лежао у затвору. Он је 13. марта 2013. године, проглашен кривим у Првом основном суду заједно са још шесторицом учесника у пљачки. Био је осуђен на затворску казну коју је издржавао док му је мајка била у познатом забавном ТВ формату.

Бивша задругарка је на све начине покушала да заташка ту информацију, међутим, цела прича је доспела у медије. Њеном сину, Николи Перовићу судило се због ометања јавног реда и мира, а у затвору је боравио због пљачке.

Никола не крије шта је урадио, па је отворено причао о томе:

- Славио сам рођендан са другарима у Ташмајданском парку и мало смо више попили, јер смо били клинци. Полицајац је у том тренутку пришао да нас опомене и ја сам му тако пијан скинуо шапку са главе и кренуо да трчим по парку. Онда је он позвао појачање и дошло је њих десеторица, где су нас тукли и послали у станицу. Пала је тужба да сам га напао, али је остала ова за ометање јавног реда и мира - испричао је Никола за медије.

Никола је тада причао да Сузана све то схвата катастрофално и да је плакала по цео дан док је њему како је рекао било "опуштено".

Прочитајте ОВДЕ   све околности инцидента у којем је мигрант претукао новинарку у срцу Београда.

Извор: Информер/Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА