Најновије

СРПСКИ ИРЦИ У ПОХОДУ: Irish Stew вас зову у Фест и најављују први концерт у Немачкој!

Бенд Irish Stew of Sindidun враћа се у клуб Фест у Земуну након више од 15 година! Београдска публика гледаће их у Земуну 21.фебруара од 22 часа.

Irish Stew (Фото: Бојан Стевановић)

Домаћи “ирци“, бенд Irish Stew of Sindidun, у новој концертној сезони настављају са наступима поводом 15 година на сцени. Након великог београдског концерта у Американи Дома омладине прошле јесени и концерата у још неколико градова, овога пута су се одлучили за још један интимнији концерт за београдску публику, у петак 21. фебруара клуба ФЕСТ у Земуну, на месту где је бенд започео своје музичке кораке и одржао свој први концерт давне 2003.године.

“Одсвирали смо тај концерт у Американи, која је на неки начин важи за престижну концертну салу и било је фантастично. Међутим, остали смо дужни и себи и публици један клупски београдски концерт. Желели смо да то симболично буде клуб Фест у Земуну у коме је група Ирисх Стеw имала свој први концерт икада” каже Бојан Петровић и додаје: “Верујем да емотивни набој који имамо постоји и код публике, поготово оног старијег дела. Једва чекамо да се попнемо на бину.”

Након овог наступа настављају са концертним активностима  - након концерта у клубу Фест, свирају 28.фебруара у Зајечару, 5.марта у Кладову, 6.марта у Пожаревцу, а  14.марта први пут ће засвирати у Немачкој, на “Raise your pints” фестивалу надомак Берлина!

“Када год наступамо у иностранству, поготово што то није чест случај, осећамо се као да играмо за репрезентацију. Тако ће бити и овог пута у Немачкој, с обзиром да смо једни од хедлајнера и једини бенд из Србије међу 10ак група које ће наступати на фестивалу. Знамо да много наших људи живи и ради у Немачкој па се надамо да ће и они чинити један део публике, а ми ћемо свакако дати све од себе.” 

Улазнице за концерт у клубу Фест 21.фебруара у претпродаји су на шанку клуба Фест као и у Феликс Шопу (ТЦ Сремска) по цени од 400 РСД. На вече концерта цена улазнице биће 500 РСД.

Прочитајте ОВДЕ  све о филму “Отац” који отвара ФЕСТ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА