Најновије

Српска десница основала ОО у Врањској Бањи! Вацић поручио: Лажи пропале прозападне опозиције подижу наш углед у народу!

Српска десница основала је нови Општински одбор у Врањској Бањи, а за председника је једногласно изабран Небојша Костић.

Миша Вацић са сарадницима у Врањској Бањи (Фото: Српска десница)

Оснивачкој скупштини присуствовао је и лидер Српске деснице Миша Вацић са сарадницима.

Миша Вацић захвалио се на великој подршци родољуба Врањске Бање. Он је честитао избор новом председнику одбора пожелевши му успешан рад.

“Нама не требају лажови и пљачкаши из жутог периода који су јаки само на интернету, а у стварности не могу да окупе ни два аутобуса својих присталица које им донира антисрпска западна агентура. Наш циљ је да национално оријентисани људи и домаћини долазе у наше редове и кроз политичку борбу за традиционализам и народни морал, дајући лични пример поштења постану део институција власти на свим нивоима!“, рекао је Вацић.

Вацић је изјавио да се програм Српске деснице може спроводити само уколико будемо део органа власти.

“Ја као појединац не могу да променим ситуацију у којој се налази српски народ на боље уколико немам вашу подршку. Само међусобним помагањем, сабирањем свих родољубивих снага у снажан национални и државотворни блок ми ћемо бити у могућности да будућа Србија, наше породице и наредне генерације буду богатије и успешније!“, истакао је лидер Српске деснице.

Он је позвао присутни народ, чланове и активисте да помогну у заштити српских интереса кроз Српску десницу, која по његовим речима “представља једину праву националну опозициону опцију у данашњој српској политици”.

“У нашем програму су се препознале многе родољубиве организације, а прикључили су нам се и бројни остварени, угледни и признати људи из својих средина. Лажи пропале прозападне опозиције и њихових антисрпских медија о Српској десници и мени само подижу наш углед у народу и нас би било срамота када би нас хвалили они које плаћа албански лоби или „добротвори“ са Запада!“, навео је Вацић.

Он је на крају изразио уверење да ће народ Врањске Бање, али и читавог југа централне Србије указати велико поверење Српској десници на предстојећим изборима.

“Уз нас је домаћинска Србија, пољопривредници, ратни ветерани, поштени привредници и патриотска омладина, а они који мрзе све што је српско доживеће потпун политички крах”, истакао је Вацић.

Присутним члановима и скупштинским делегатима Српске деснице у Врањској Бањи обратили су се и новоизабрани председник Општинског одбора Небојша Костић, председник Савета за безбедност СД Бранислав Пухало, координатор странке за Врањски округ Дарко Филиповић и Радивоје Дабић, члан Председништва СД и саветник председника за дипломатију.

Они су истакли политички и национални значај општина и градова на југу централне Србије за Српску десницу, наглашавајући важност равномерног економског развоја свих области у нашој земљи з”а који ће се борити када постану део власти и тако узвратити поверење које им народ са југа централне Србије увек доказује”.

Прочитајте ОВДЕ шта су Миша Вацић и Бранислав Пухало радили у Бујановцу.

Извор: Националист

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА