Најновије

ТЕЛО ЈОЈ ЈЕ БИЛО У КАТАСТРОФАЛНОМ СТАЊУ ЗБОГ КОКАИНА: Откривени нови детаљи смрти Витни Хјустон: Недостајало јој је 11 предњих зуба...

На Нетфликсу је могуће погледати документарни филм о певачици Витни Хјустон, који по први пут доноси праву причу о животу славне певачице.

Витни Хјустон (Фото: Јутјуб)

Зове се "Can I Be Me", односно "Могу ли да будем ја", што јој је уједно била једна од најучесталијих поштапалица. Овај контроверзни и потресни документарац износи многе информације које до сада нисмо знали. Примера ради, застрашује чињеница да ју је одувек контролисала манипулативна мајка, која је била страшно љубоморна на Витни јер никад није остварила планетарни успех као њена ћерка, а сама се бавила музиком и била је утицајна у црначкој заједници у којој је Витни одрастала.

Затим, Витни је била у вези са својом креативном директорком и пријатељицом из детињства, Робин Крофорд. Њихов лезбијски однос трајао је чак 20 година, и то упркос браку славне диве с певачем Бобијем Брауном, па је тако Робин живела с Витни и Бобијем више од десет година њиховог брака. Робин и Боби су често били у вербалним и физичким окршајима, између осталог зато што је Робин покушавала да зашти Витни, док ју је Боби стално варао и тукао.

Крофордова је на крају дала отказ и заувек оставила Витни, после чега се певачица у потпуности препустила кокаину, који јој је био једина помоћ у томе да се носи са разорним браком и нездравом породичном ситуацијом која је на крају кулминирала тиме да је Витнин отац тужио певачицу и тражио од ње милионске износе. Притом је заборавио да их је управо Витни све запослила и хранила – од манипулативне мајке, преко истог тог оца који је доносио катастрофалне одлуке по Витнину каријеру, до браће која су је и навукла на кокаин.

Све је ово до неке мере подносио и редовно гледао телохранитељ певачице, а када је упозорио на то да Витни треба да оде на рехабилитацију уместо да ради на каријери, родитељи певачице дали су му отказ. Он тврди како би Витни данас била жива да је породица дословно није растргнула на комадиће. Сматра и да се могла избећи смрт Боби Кристине, ћерке коју је Витни добила у браку са Бобијем, а која је у 22. години такође нађена мртва у кади, практично у истој пози и по сценарију као и мајка.

Ипак, таман уочи лансирања овог документарца, исцуриле су неке нове информације у вези са смрћу славне певачице. Подсетимо, Витни Хјустон нађена је мртва у соби на четвртом спрату хотела Беверли Хилтон на Беверли Хилсу, уочи доделе награде Греми, у истом хотелу где је одржавана годишња забава уочи тог догађаја, на којој је требао да наступи. Нове информације, у вези са обдукцијом тела славне певачице, показале су да је њеној смрти допринело застрашујуће здравствено стање.

Витни је имала срчане проблеме, проширену артерију и девијацију септума. У њеном телу је пронађено чак девет различитих дрога, на унутрашњем левом лакту откривени су трагови игле и ожиљци на дојкама настали због имплантаната. Недостајало јој је и 11 предњих зуба, због чега је морала да носи зубну протезу. Још када се узме у обзир то да Витни није расла коса, као ни нокти па је мора да носи перике и вештачке нокте, једино што се може закључити јесте да јој је тело било у катастрофалном стању од кокаина.

Прочитајте ОВДЕ    брутално искрен интервју лидера “Џа или Бу” Небојше Симеуновића Сабљара.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА