Најновије

Мандић: Мило жели да порази свету руку Јована Крститеља! Али то није пошло за руком Наполеону па неће ни неком црногорском криминалцу

“Света рука Јована Крститеља, која се налази на Цетињу, она води ове литије, она крсти поново Црну Гору, као што је крстила и нашег Господа у реци Јордан”, рекао је председник Нове српске демократије и члан председништва Демократског фронта Андрија Мандић и истакао да би "ту руку желео да порази Мило Ђукановић".

Андрија Мандић (Фото: Јутјуб)

"Али то није пошло за руком великом Наполеону па неће ни неком локалном криминалцу из Црне Горе. То овај народ зна, а та га рука и Божија воља воде. Зато се усправио, устао и зато ће победити", рекао је Мандић.

Он је рекао да литије које СПЦ организује и "саборност коју на њима показује наш народ представљају право чудо, али и како то чудо није нимало случајно."

"Овај отпор који је пружен доношењу срамног Закона против СПЦ и литије које се дешавају показују шта је суштина народа који у Црној Гори живи. Божија воља је одредила да три хришћанске реликвије, од општег значаја за све хришћане на свету - Рука Светог Јована Крститеља, икона Богородице Филермосе и честица Часног Крста, нису случајно допутовале и данас бораве у Црној Гори", рекао је Мандић.

“Као што су након заузимања Малте од стране Наполеона, те светиње завршиле у Русији, која је недуго потом била нападнута од њега и која је на крају успела да га порази, тако су и ове светиње из Русије предате краљу Александру Карађорђевићу, да би у крајњем завршиле у манастиру Острогу. Та света рука Јована Крститеља, која се сада налази на Цетињу, она води ове литије, она крсти поново Црну Гору, као што је крстила и нашег Господа у реци Јордан", рекао је Мандић.

Прочитајте ОВДЕ који је тајни план НАТО пакта за отимање српских светиња.

Извор: Вијести/Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА