Најновије

НЕМЦИ И АМЕРИ НЕЋЕ ДОЗВОЛИТИ ДА СЕ ОВО ДЕСИ НА КОСОВУ: Такозвана влада мења приступ према Србији

„Прича о промени граница (тзв.) Косова и Србије је заустављена јер се Немачка противи тој идеји, а поново отварање те теме не треба очекивати имајући у виду најаве да ће будући специјални изасланик ЕУ у дијалогу Београда и Приштине бити представник Берлина“, каже политички аналитичар из Приштине Фадиљ Љепаја.

Политички аналитичар из Приштине Фадиљ Љепаја (Фото: Јутјуб)

Љепаја сматра да се директним укључивањем Немачке и САД у преговоре Београда и Приштине може веома брзо очекивати коначно решење.

– Баш због тога америчка администрација је дала свог изасланика из Немачке. То ће бити тесна сарадња САД и Немачке и сматрам да ако дође до такве сарадње, на том нивоу, то најављује договор Србије и (тзв.) Косова. Она страна која ће се противити решењу биће под великим притиском међународне заједнице – каже Љепаја.

Он очекује укидање таксе на увоз производа из Србије, док ће, према његовом мишљењу, мере реципроцитета имати политички карактер.

– То ће више бити реакција на мере које Србија предузима. Ова влада очекује другачији и нормалнији приступ Србије према ономе што је договорено -сматра Љепаја.

Иницијативу лажног премијера Аљбина Кутртија о поништавању одлука претходне лажне владе и смењивању службеника запослених у одборима јавних предузећа Љепаја оцењује веома добром, али истиче да је још увек рано говорити шта нова такозвана влада смера и који су јој циљеви.

Мило изводи војску на улице! Више о томе ОВДЕ!

Извор: kosovo-online. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА