Најновије

Новинари Србије у служби режима Балканског демона

Станко Суботић Цане звани Жабац и Беба Поповић, уз Жељка Митровића су да би помогли Милу Ђукановићу да очува власт окупирали око осамдесет посто штампаних медија у Србији. Због тога народ Србије преко пар слободних портала и друштвених мрежа добија информације о стању у Црној Гори.

Велимир Ераковић (Фото: Хелм Каст)

Пише: Велимир Ераковић

У Србији је на снази медијски злочин, па би сви слободоумни људи требало да бојкотују куповину новина. Чак би и телевизије које ћу набројати требали престали гледати јер РТС емитује неважне и тривијалне ствари а не битне о Косову и Метохији, Црној Гори и Републици Срској.

У лажима и позивању сорошоида и мондијалиста у емисије предњачи Миломир Марић. Ћирилица је управо име дато да би се преварили српски гледаоци. Народ који баштини истинске вриједности треба да бојкотује и Пинк који само служи за шминкање ствари у држави и друштву. Ријалити програми су скупи, али се морају емитовати да би се народу скренула пажња са стварних проблема.

Медијски злочин финансирају Цане Суботић терориста Дахлан и Жељко Митровић. Док Митровић гламурозно слави осамнести рођендан свом дјетету, родитељи дјетета кога је његово убило, бахaтећи се брзом вожњом своме спремају парастос.

За узврат од Мила добијају морске пролазе куда несметано иду огромне количине наркотика, цигарета и оружја.

Због свега овога здраво језгро Србије мора да бојкотује Хепи телевизију, Пинк и РТС. Понављам и већину штампаних медија. То су Милови јатаци и сад кад се Срби у Црној Гори боре за очување идентитета, најмање што може да уради народ у Србији је да овим шпијунима ЦИА окрене леђа. Уједно, све што се тамо приказује је болест.

Погледајте ОВДЕ невероватну бакљаду код крагујевачког крста!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА