Најновије

СТРАШНО! Хрвати ликују ли ликују: Излазак нашег новог филма наишао на националистичке провокације од стране комшија (ВИДЕО)

Београд већ дуги низ година носи епитет 'партy' дестинације Балкана. Провод у 'граду греха', како га многи називају, загарантован је па се о одличном ноћном проводу у Београду прича данима након.

4 руже (Фото: Јутјуб)

Дебитантски филм "4 руже", редитеља Василија Никитовића, управо доноси причу о ноћном проводу у Београду.

Хрватски медији, увидевши да ће филм бити ускоро пуштен у биоскопе, увелико ликују и у својим насловима неретко без наводника наводе Београд као град греха. Такође, наводници се не стављају ни када се спомињу "покварени град".

Ми, у сваком случају препоручујемо ову новину која ће врло скоро почети да се емитује на свим биоскопским платнима. Премијера у Загребу ће бити 25. фебруара, дакле данас.

Велика глумачка имена у филму "4 руже" доносе нам причу једног обичног човека ког су привукла светла велеграда са свим својим чарима и пороцима, кроз коју откривамо дилеме и идеје с којима се свако од нас сусретне пре или касније. Шуле у Београд долази из провинције и већ првог дана уз посао осигурања у локалном клубу, добија надимак Тарзан. У жељи да буде део градске екипе, он постаје "момак за све". Испуњава сваки захтев надређених, а не одбија ни послове с оне стране закона. Читав његов живот врти се око локала у ком ће упознати галерију аутентичних градских ликова. Када на београдске улице падне ноћ, клуб "4 руже" отвориће своја врата. Свака ноћ у клубу памтиће се по нечему. Међутим, баш ова ноћ, у којој Тарзан изненада нестаје, за собом ће повући низ догађаја који ће до јутра свима њима променити животе.

Погледајте трејлер и уверите се сами:

Прочитајте ОВДЕ   ко каже да смо допустили да се пацови поново накоте.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА