Најновије

СРБИ НА УДАРУ ВАТИКАНА: Анђели и демони су око нас и имају своју хијерархију! (ВИДЕО)

Нови гост емисије "Васељенска" у продукцији "ХелмКаст" био је професор Владимир Димитријевић. Он се великим делом осврнуо на недавно објављену књигу Олге Четверикове "Изопаченици", где се говори не само о утицају Ватикана на православну цркву, већ и на све битне историјске догађаје у Србији и Русији након другог светског рата.

Аутор емисије Јања Тодоровић и Димитријевић (Фото: Хелм Каст)

Проф Димитријевић објашњава и тезу Олге Четверикове да колико год деловали мали као држава, ми смо заправо последња и велика брана утицаја запада на исток:

"Ми kоји живимо на овом терену, пре свега Срби, морамо детаљно да упознамо оно што се дешава у Ватикану, јер наш простор је гранични простор између истока и запада. Срби су се нашли на удару Ватикана пре свега зато што су као православни још од светога Саве до дана данашњег, зауставили продор Ватикана ка истоку.

"Управо због свог положаја, на нашим просторима су се дешавале страховите ствари. Професор подсећа на сталне претензије римокатоличког народа на наше просторе , али не зато јер они имају нешто против нас као биолошког народа, већ само зато што смо православни.

"Методе су се мењале, некад су биле сурове, грубе, немилосрдне, инквизиторске данас су префињене и екуменистичке, али увек и свагда циље је да се ми отуђимо од свог идентитета, да нам се одузме оно што имамо и да се претворимо у нешто друго", додаје професор и даје пример савремене Црне Горе која је како каже преузела идеју црвене Хрватске, иза чега стоји управо ватиканска идеја који се уобличавају у два издајника Црне Горе - Секуле Дрљевића и Савић Марковић Штедимлија.

"Зато, када имамо једну стручну, озбиљну, темељну књигу, а то је ова књига "Изопаченици", ко стоји иза Ватикана, што је под наслов, да ту књигу узмемо, нађемо, прочитамо. Књига има 800 страна, плод је дугогодишњег истраживачког рада."

Професор Димитријевић објашњава и кључну промену у Ватикану која се десила након другог ватиканског концила, након чега је дошло до невероватног моралног слома - појмови су тумаче по нахођењу папе, хомосексуализам је уведен као део религије, појавиле су се и женске цркве, свештенице, а сам Ватикан је на корак до тога да подржи и педофилију.

Он се такође осврнуо и на опужницу која је подигнута против њега од стране ЛГБТ НВО, а која је како наводи само средство Новог Светског Поретка којим се неитомишљеницима зачепе уста. О чему је још говорио погледајте у видео снимку:

Прочитајте ОВДЕ   какву је то мистерију разоткрио Лазански.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА