Најновије

СПЕКТАКЛ У ШТАРК АРЕНИ: Светском турнејом славна Лара Фабиан прославиће свој рођендан, а 10. маја је у Београду! (ВИДЕО)

Са више од 20 милиона албума продатих широм света, Лара Фабиан се враћа са новом "50 World Tour" турнејом у оквиру које ће посетити Београд 10. мaja, спектаклом који припрема у Штарк Арени.

Лара Фабијан (Фото: Штарк Арена)

Лара Фабиан је прихватила учешће у телевизијском шоу програму “Војс” у Француској чије се снимање поклопило са јесењим терминима њене светске турнеје међу којима је и концерт у Београду.

Иначе, наступ је био планира за новембар прошле године али је померен због неодложних обавеза уметнице. Купљене улазнице за концерт у новембру месецу су важеће за мајски концерт и није их потребно мењати. Уколико није могуће присуство на концерту 10. маја улазнице је могуће вратити. Купци улазиница којима нови термин не одговара могу да изврше поврат на следећи начин: Улазнице купљене онлајн - пошаљите емаил на office@tickets. rs. Улазнице купљене на Тикет Вижон продајним местима - поврат на Благајни Штарк Арене од 12 часова.

Иначе, оне су у продаји и могу се купити по цени од 3200, 3500, 3900, 4000, 5500, 7000 и 8500 динара на благајни Штарк Арене, Билет центра, Тикет Вижна као и онлајн на www.starkarena. co. rs.

Турнеја "50 World Tour”

Са више од 20 милиона албума продатих широм света, Лара Фабиан се враћа са новом "50 World Tour” турнејом у оквиру које ће посетити Београд. Турнеја је организована поводом Лариног 50. рођендана, са специјалним наступом којим слави 30 година каријере и песмама са 14 студијских албума и хитовима: Je T’ Аime, Quédate, Caruso, Аdagio…..

Ларин нови албум на француском "Папилон" доступан је од фебруара ове године. 

Прочитајте ОВДЕ   ко је то покидао серијалом наступа.

Извор: Правда

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА