Најновије

А САД ПРАВАЦ СРБИЈА! Мигранти у кампу држе обележја Исламске Државе! Масовна инвазија наоружаних терориста нас очекује! (ФОТО)

Страница Борбени Ефективи је на Фејсбуку објавила слику како наводно особа у једном мигрантском кампу у Турској држи обележје Исламске Државе.

Џихадисти (Фото: Јутјуб)

Постоји велика опасност (тачније то ће се без сумње и десити) да се у мигрантске скупине инфилтрира и неколико хиљада искусних терориста из ултра-радикалних такфиристичких организација као што је Исламска Држава, Џабхат ал Нусра, Хаџат Тахрир аш-Шам...…

 

Главни правци њиховог наступања ће ићи преко Бугарске и Грчке. Због природне препреке коју представља Дунав, коридор који иде преко Бугарске ће логично скренути на запад и покушати да уђе у Србију читавом ширином српско-бугарске границе. Други коридор ће готово извесно бити Моравско-Вардарска долина. Оба ова коридора пролазе кроз Србију.

У сваком случају уколико дође до масовне инвазије каква се најављује, с обзиром на узастопне бедеме који су постављени и који ће се тек поставити на даљој траси коридора, ситуација у Србији са безбедносне тачке гледишта може да постане веома сложена.

Како САД желе да увуку Турску у рат са Русијом, сазнајте ОВДЕ!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА