Најновије

ШОКАНТНА ИСПОВЕСТ ГЕНЕРАЛА ПАВКОВИЋА: "Није ме осудио Хаг, већ српске колеге!" (ВИДЕО)

Александар Васиљевић, Геза Фаркаш и Ђорђе Ћурчин су му, како је рекао, ''пресудили пред Хашким трибуналом''.

Небојша Павковић (Фото: Јутјуб)

- Чак су се и судије подсмевале једном таквом сведочењу, али у том тренутку они су за суд били битни, па је њихово сведочење уважено - каже генерал Павковић.

- Мене, у ствари, није осудио Хашки трибунал, мени су пресудили наши људи, наши генерали, моје колеге, које је ангажовала одбрана генерала Драгољуба Ојданића. И то су генерали који су у то време били на одговорним дужностима, углавном све начелници Управе безбедности, генерал Александар Димитријевић, генерал Александар Васиљевић, генерал Геза Фаркаш и оперативац генерал Ђорђе Ћурчин. Значи, они су у Хагу сведочили тако што су оптуживали мене. Они су наводно бранили Ојданића, а оптуживали су мене.

- Међутим, оно што је парадокс у свему томе, они су тада били најинформисанији људи у војсци. У Хашком суду нису били у стању да наведу ни један конкретан доказ за оно за шта су ме оптуживали. На питање моје одбране да наведу пример како сам ја то злоупотребљавао своју дужности и због чега наводно нисам извештавао Ојданића, они нису могли да наведу било што. Чак су се и судије подсмевале једном таквом сведочењу, али у том тренутку они су за суд били битни, па је њихово сведочење уважено, каже генерал Павковић.

Србија више није наша држава! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА