Најновије

ХВАЛИО СЕ ОГРОМНИМ ПОНОСОМ: Томовић јој нудио лизање међуножја и г*зе, а певачица је сада све оставила без текста! (ФОТО)

Певачица Ивана Сирена у медијима често помињана као "девојка од пластике", изненадила је пратиоце на друштвеној мрежи Инстаграм најновијом објавом. Згодна црнка је за свој наступ одабрала несвакидашњу одевну комбинацију.

Владимир Томовић у Задруги (Фото: Јутјуб)

Сирена је обукла зелени комбинезон, пропраћен плаштом, цирконском круном, каишем и наравно високим штиклама истакла дуге с*кси ноге.

О овој дами се у више наврате причало због њеног необичног имена и аутентичних стајлинга, као и изгледа. Али, фокус јавности на певачици био је најјачи када су испливале Иванине приватне поруке са дисквалификованим учесником треће сезоне ријалитија "Задруга" Владимиром Томовићем.

Бивши задругар се није устручавао приликом писања, па је Сирену редовно позивао на с*кс.

- Колико желиш да ти љубим п*чкицу и лижем стопала и г*зу?! - питао је Владимир и добио изненађујући одговор.

- Не тражим ти да ми лижеш стопала, а коју позу највише волиш, да чујем?! - написала је Ивана.

- Ја то желим јако. Обожавам с*кс јавно, парк, брод, море, лифт, шума, поред пута, у ВЦ-у дискотеке, ниси нигде слично? Зезаш ме - истакао је кршни Црногорац, Ивана му је узвратила да воли класику, у кревету.

Томовић је и даље инсистирао да причају прљаво и безобразно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👑IVANA SIRENA👑 (@ivanasirena) on

- После посла, мажење и пољупци, а ујутру откидање. Преко дана плаже, ручкови. Врх. Будићу те тако што ћу ти лизати п*чкицу, душо. Кад год помислим на тебе неки импулс у гаћама проради. Колико желиш да те т*цам, душо? - питао је задругар, али није добио жељни одговор.

- Желим прво да ме љубиш, пазиш и мазиш да би нам с*кс био лепши. Одвикла сам се од с*кса. Рекла сам себи имаћу с*кс са оним ко ми се буде баш свиђао и ко ме буде заслужио - писала је певачица.

- Верујем. Али ћеш се на мене навући. Ух. Сад бих ти лизао дуго. Дала би ми да ти лижем п*чкицу и г*зу, душо. Ух, ја волим велике п*чке, драга, да моја велика к*рчина лагано улази и да разбија и волим велике уснице и меснате - истакао је Томовић.

- Па како да будем раширена кад не улази к*рац у мене? Или би ти волео да ти је девојка разјебана? - упитала је Ивана.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👑IVANA SIRENA👑 (@ivanasirena) on

- Знам да те не ј*бе нико, љубави, али треба да имаш дилдо и да уживаш. Многе жене, чак и оне које имају момке, имају вибратор. Волео бих да ми је девојка разј*бана, наравно. Нећу сад да ти се хвалим, али ја имам велики и дебео к*рац и кад год нисам пажљив, цурама буде лоше - хвалио се Томовић у порукама које је својевремено пренео "Курир".

Није познато да ли је дошло до приснијег контакта између Иване Сирене и Владимира Томовића.

Прочитајте ОВДЕ     шта то нећете видети на Пинку.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА