Најновије

ШТА ЋЕ РЕЋИ ДЕЛИЈЕ И ГРОБАРИ? Црно-бели зову Милојевића (ФОТО)

Грчки ПАОК жели Владана Милојевића. Пораз од никад лошијег Панатинаикоса у Атини и повећање бодовног заостатка за Олимпијакосом упалили су аларм у Солуну. Тражи се смена Абела Фереире и долазак тренера који би црно-беле вратио у шампионску трку.

Милојевић (Фото: Јутјуб)

Солунски великан контактирао је трофејног тренера Црвене звезде и постоји могућност да већ ове зиме стигне на стадион „Тумба“, где би заменио Абела Фереиру. Званична понуда још није на столу Милојевића, међутим, у Грчкој се увелико прича да би Португалац због серије неубедљивих игара могао да добије отказ, први фаворит да га замени је управо човек који је пре месец и по дана окончао изузетно успешан мандат на стадиону „Рајко Митић“.

Челници ПАОК-а добро су упознати да тренерским квалитетима Владана Милојевића и спремни су да га ангажују одмах, како би остали конкурентни у трци за титулом. Њихово незадовољство Фереиром тиња већ неко време, а драстично се повећало после пораза у дербију са Панатинаикосом (0:2), којим су црно-бели испустили лидерску позицију на табели и заостају два бода за Олимпијакосом. Челници, навијачи, али и медији изузетно су кртички ка човеку који је летос изабран за наследника Развана Луческуа, после изненадног одласка Румуна у саудијски Ал Хилал.

Мило подмеће демонстрације да би скренуо пажњу с литија. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА