Најновије

ИСПЛИВАЛИ ТАЈНИ ДЕТАЉИ! ОВАКО ЈЕ ТРАМП ШОКИРАО КИМА: Погледај кроз прозор, онај летећи тањир ћете пратити свуда!

Прича о „ванземаљском броду“ несвакидашњег облика узбуркава јавност од 14. новембра 2004. године, када су летелицу прво запазили амерички пилоти са носача борбених авиона „Нимиц“, а касније и други.

Ким Џонг Ун и Доналд Трамп (Фото: сајт америчког председника)

Доналд Трамп лично зна за такозвани „Тик так ванземаљски брод“, тврди се у сензационалном откровењу бившег експерта за ваздухопловне снаге САД Марка Турбера, који је истакао детаље у емисији „Шоу скривених истина“ са Џимом Бреслом.

Он тврди да је летелица невероватне брзине употребљена у спорној ситуацији са нуклеарним програмима између САД-а и Северне Кореје, када је америчка војска употребила „ванземаљски брод“ да демонстрира силу севернокорејском лидеру Киму Џонг-уну.

„Специфичности су чуване у строгој тајности, али Ким Џонг-уну је стављено до знања да ц́е летелица да се појави тамо где се он налази“, рекао је Турбер, покушавајуц́и да опише потенцијалну ситуацију у којој Трамп говори севернокорејском лидеру о полетању „ванземаљске летелице“:

„Погледај кроз прозор. Желим да ти покажем нешто“.

Према Турберовим речима — наводна демонстрација сигурно је имала бар краткотрајни ефекат на Ким Џонг-уна, који је након тога привремено обуставио тестирање ракета.

„Колико знам, од тог тренутка разговори су постали конкретнији и више није било лансирања ракета“, објаснио је Турбер. Од тренутка када је такозвана „ванземаљска летелица“ први пут виђена 2004. године, расправа о њеном пореклу није престала. Штавише, поново је доспела у жижу јавности када је пилот борбеног авиона са носача авиона „Нимиц“ 2017. године доставио снимак летелице „Њујорк тајмсу“.

Пилоти са тог носача авиона тврдили су да се летелица кретала до тада невиђеним брзинама, што је у јавности проузроковало сумње — од те да није са наше планете и да је повезана са „малим зеленим људима који су тамо негде“, све до оне да је у питању тајна војна летелица.

Пилот америчких ваздушних снага који је снимио летелицу помоц́у инфрацрвене камере у борбеном авиону први пут је проговорио о томе крајем 2019. године. Говорец́и за магазин „Њујорк“, истакао је „неухватљиву“ природу летелице, упуц́ујуц́и на то да „Тик так“ није део тајног пројекта.

Прочитајте ОВДЕ   шта то Амери нису очекивали.

Извор: rs. sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА