Најновије

СЕГА 2020: Нова конференција у Београду посвећена сектору регионалне и глобалне генералне авијације

Након овогодишње СЕАС конференције у марту (коју ћемо ускоро кренути детаљније да промовишемо) најављена је још једна ваздухопловна конференцију која ће се одржати 7. и 8. априла у Београду.

Авион (Фото: pixabay. com)

Српска компанија АПС (Aviation Parts Service) и Танго Сикс Ивентс (Тango Six Events) организоваће конференцију под називом СЕГА (Southeast Europe General Aviation) замишљену као специјализовани скуп ваздухопловне индустрије фокусиране на област генералне авијације.

Прва СЕГА конференција одржаће се у хотелу Хилтон 7. и 8. априла ове године и на њој ће компаније из сектора генералне авијације представити своје производе и иновације. Реч је о дводневном скупу на који ће доћи произвођачи и компаније које се баве услугама у овој ниши индустрије из Северне Америке и Западне Европе. СЕГА ће бити прилика да се представе овдашњој стручној публици и да са учесницима разговарају о актуелним темема и најновијим достигнућима овог сектора.

Жеља нам је да пружимо прилику нашим професионалцима из генералне авијације да се боље упознају са својим америчким и колегама из Европе. Конференција је намењена за мањи број учесника који се пре свега професионално баве овим сектором. Идеја је да мањи број људи и компанија добије довољно простора да са гостима из иностранства размени искуства и договори сарадњу.

Стога ће и планирана агенда догађаја бити фокусирана на презентације и организоване разговоре између компанија произвођача/пружаоца услуга са предузећима и појединцима који су у сектору генералне авијације у региону.

Посебно значајан сегмент СЕГА коференције су драгоцене могућности умрежавања произвођача делова за ваздухопловство из Сједињених Америчких Држава  и Западне Европе, који ће презентовати своје производе учесницима као потенцијалним купцима и корисницима услуга у региону. – каже Ненад Спасић, директор АПС-а.

Спасић истиче да ће цео догађај бити „Б2Б оријентисан“ и да ће се програм конференције након презентација гостујућих компанија из иностранства наставити на посебно уговореним Б2Б сесијама где ће можда неки произвођачи наћи своје нове регионалне клијенте.

– Овом приликом бих желео да позовем све регионалне компаније које послују у сектору генералне авијације да нам се јаве како би им детаљније представили идеју СЕГА конференције и како бисмо успоставили сарадњу у погледу њиховог присуства, састанака са иностраним компанијама или наступа на конференцији. – поручује директор АПС-а.

О спремности Војске Србије, прочитајте ОВДЕ.

Извор: tangosix.rs/ Петар Војиновић

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА