Најновије

ОВАЦИЈЕ ЗА АМЕРИЧКОГ ПРЕДСЕДНИКА! Трамп славио победу, а потом напао политичке противнике: Све је то било ср***! (ВИДЕО)

Амерички председник Доналд Трамп је у говору на традиционалном Молитвеном доручку оптужио демократе који су подржавали његов опозив, посебно председавајућу Представничког дома Ненси Пелоси и републиканског сенатора Мита Ромнија који је једини гласао за његову смену у Сенату.

Доналд Трамп (Фото: Јутјуб)

Амерички председник Доналд Трамп претходно је у говору у Белој кући прославио ослобађајућу пресуду у Сенату.

"Признаћу, у животу сам некада лоше поступао, али није било намерно", рекао је Трамп.

"Али ово је крајњи резултат", додао је показујући насловну страну "Вашингтон Поста" на којој је писало "Трамп је ослобођен".

“Све је то било ср***", нагласио је Трaмп.

Публика у белој кући, коју су углавном сачињавали њему блиски људи, поједини чланови кабинета, републички законодавци и особље Беле куће, аплаудиралa му је у више наврата током говора који је трајао сат времена.

Председник је посебно критиковао републиканског сенатора, Мита Ромнија, који је једини републиканац који је гласао да је Трамп крив за злоупотребу положаја.

Ромни, "пропали председнички кандидат", рекао је Трамп, "користи религију као шкртац."

Ромни је познaт као члан мормонске цркве која је доминантна религија у његовој матичној држави Јута.

Раније током дана, на годишњем Националном молитвеном доручку, Трамп је по први пут реаговао после завршетка суђења у Сенату.

"Не волим људе који користе своју веру као оправдање за чињење онога што знају да није у реду. Ни ја не волим људе који кажу ‘Молим се за тебе‘, када знају да то није тако. Толико је људи повређено и не можемо да тек тако пређемо преко тога", рекао је Трамп.

Трамп је одбио и да се поздрави са председавајућом Представничког дома Ненси Пелоси, а док је она говорила, Трамп је прекрстио руке и окренуо јој леђа.

Прочитајте ОВДЕ како је Доналд Трамп ослобођен оптужби у Сенату.

Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА