Најновије

ВЕЛИМИР ЕРАКОВИЋ ЗА ПРАВДУ: Кораци уназад

Од како се Црна Гора, покраденим референдумом одвојила од Србије сваки корак који је направила је корак уназад. То више није Црна Гора, већ приватни феуд Мила Ђукановића и пар тајкуна.

Велимир Ераковић (Фото: Хелмкаст)

Пише: Велимир Ераковић

Сваки корак и потез је велеиздајнички. Монтенегро је међу првима признао лажну државу Косово. Може ли већег злочина бити од тога? Тамо, гдје је доказано постојала проклета ,,Жута Кућа” у којој су Србима Даут и Рамуш Харадинај уз Тачија вадили органе и продавали, власт је признајом аминовала.

Краљ Никола је ослобађао Косово и Метохију,у Високим Дечанима крунисан за краља, Митрополиту Гаврилу Дожићу предао кључеве од Дечана и џаба. Побијена су дјеца која су се купала у ријеци Бистрици, Панто Дакић и Иван Јововић, али то диктатора не боли, нити му смета да призна нешто чега нема. Постоји само Српско Свето и распето Косово и Метохија. Ту Свету земљу су заувјек купили Цар Лазар, Милош Обилић и јунаци са Кошара и Паштрика. Сада ће неки од монтенегринских и српских мондијалиста рећи да сам митоман, али Срби без Косова не постоје, једноставно немају темељ.

Због тога је Монтенегро морао направити овакав потез. Други корак уназад је отимање Српског језика и увођење Чиргићевог експеримента са тридесет два слова. Трећи корак уназад је улазак у НАТО пакт без референдума, без питања народа. Ући у злочиначку алијансу чији су авиони из Авијана прво бомбардовали Даниловград и Мурино, гдје су побили дјецу на мосту је чин недостојан човјека. То може само монструм да уради.

И четврти, најтежи ударац у срце и емоције Срба је усвајање закона о слободи вјероисповјести. Какав је то злочин и колика издаја? Монтенегро корача уназад јер нема идеологију, уништили су морална начела, а као параметар поставили криминал и криминалце. Народу су наметнуте банке које дају зеленашке кредите, као што је Прва банка од брата Миловог, Аца Ђукановића. Судство и здравство је корумпирано, част изузецима, а требало би уз просвету, која пропада да буде стуб друштва. Добили смо и геј параду као симбол европејства, а лого су црногорски бркови.

Замислите спрдње са старим Црногорцима који се поносе брковима, као симболом мушкарца и домаћина? Окренули леђа Русији и увели јој санкције. Бога ми, нагрдили смо је и пропануће због тога. У корацима уназад влада тотално лудило, јер је Господ човјеку дао да иде напријед и да се бори. Само су се у једном, а то је најважније преварили. Како ће Срби и остали православни Црногорци који знају ко су реаговати на црквену отимачину. 300 хиљада људи у литијама по свим градовима Црне Горе је најава краја три деценије владавине и пљачке Мила Ђукановића. 

Тај корак уназад, који је направио је уствари натјерао Србе да иду напријед. Због закона о слободи вјероисповјест мора пасти. А ми морамо издржати. Морамо, јер ако још један корак направимо уназад, пустимо га да сад политички претекне, готови смо. Чека нас провалија из које нема изласка, а која ће као вртлог прогутати Црну Гору и Србе у њој. Чак нам, као прави усташки поглаваник пријети Крајинским сценаријом. Значи, жели да протјера Србе из монтенегра!

Планирао је за нас тракторске колоне, лоцирао нас и само чека прави моменат за то. Вала ће ти жеља остати неиспуњена, Богом ти се кунемо. Сви смо рођени у Црној Гори, сви мртви су нам у Црногорској земљи, а ти пробај витеже, само напријед. Без нас би ти било одлично. А Црна Гора без Срба не би опстала. Остаће Монтенегро, усташка творевина и он са својим криминалцима да влада. Ниједан храм, црква и манастир не смије пасти њима у руке. По цијену било чега. Да не би уништио славну историју, обрукао нас, а ево нема куд више, морамо остати у броју као на недељној литији. Са још јачим мотивом. Српска црква је темељ изворне Црне Горе и то мора остати. 

Само уз њу и са њом смо држава. Самим тим, сви заједно, сложно уз Епископе, свештенство и вјерни народ ,,Не дамо светиње”. Не дамо, да не дај Боже Господе Христе остане прича о нама као у култном филму Емира Кустурице, Србина који подржава нашу борбу “Била једном једна земља”!

Прочитајте ОВДЕ зашто је народ у Црној Гори херој.

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА