Најновије

ДОДИКОВ КАБИНЕТ: Председништво БиХ није позвало Трампа и папу у Сребреницу!

Позив председнику САД Доналду Трампу и папи Фрањи да присуствују обележавању 25 година од злочина у Сребреници, како су то пренели неки сарајевски медији, није упутило Председништво БиХ, нити Председништво води процес организације, речено је Срни у кабинету српског члана Председништва БиХ Милорада Додика.

Милорад Додик (Фото: predsjednik. rs. net

„То није била тачка дневног реда на седници Председништва нити се о томе расправљало. Ако је тачно писање појединих сарајевских медија, онда је то приватна иницијатива Шефика Џаферовића и Жељка Комшића, који очигледно сваку прилику користе да подсете да припадају ратном крилу политичког Сарајева“, нагласили су из Додиковог кабинета.

Из кабинета истичу да је ово још један доказ да је евидентно постојање неповерења и ширења неистина на нивоу БиХ у погледу договорених ставова и обавеза, а у овом случају и недоговорених.

„Овакво понашање на нивоу БиХ засигурно неће дати апсолутно никакве резултате. Напротив, може само да створи још дубље неповерење и јаз који ће се тешко вратити“, нагласили су из кабинета српског члана Председништва БиХ, пренео је Танјуг.

Они подсећају да БиХ није земља једног народа, већ државна заједница коју чине два ентитета и три конститутивна народа.

Прочитајте ОВДЕ   ко каже да нам се преци у гробу преврћу, и зашто...

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА