Најновије

МУШКАРЦИ, ОВИХ ПЕТ РЕЧЕНИЦА ЖЕНЕ ВОЛЕ ДА ЧУЈУ ТОКОМ СЕКСА! Зачините љубавни живот речима

Речи могу да буду моћан афродизијак у кревету. Свако има своје жеље док води љубав, али ових пет реченица ће се допасти већини жена.

Илустрација (Фото: принтскрин)

1. Реци ми шта желиш.

Мит о томе како би мушкарци требали да читају наше мисли када је у питању вођење љубави одавно смо заборавили. Ако нешто желимо, онда то треба и да кажемо, а још је лепше када се мушкарац сам заинтересује да задовољи своју партнерку.

2. Да, имам кондом.

Самосвесне жене саме ће да се побрину за контрацепцију, али увек воле да знају да и њихов партнер води рачуна о томе и да је свестан колико је важно бити сексуално одговоран.

3. Свиђа ли ти се то што радим?

Срамежљиве жене можда неће одмах партнеру да дају до знања шта им највише одговара. Због тога је ово једноставно питање ефикасан начин да мушкарац сазна да ли се жена осећа добро или не.

4. Обожавам твоје…

Сви се понекад осећамо мало несигурно током вођења љубави, па је увек лепо чути шта то партнер највише воли на нама и чега му никад није доста. Такав искрени комплимент у интимним тренуцима женама подиже осећај самопоуздања.

5. Фантастична си.

Мушкарци обожавају када жене похвале њихове сексуалне вештине, али зашто они не би похвалили наше? Квалитетан секс је двосмеран процес у ком такође мора да влада једнакост.

Редован секс једнако ефикасан као и узимање лекова. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: zadovoljna.dnevnik.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА