Најновије

БЕОГРАДСКИ СИНДИКАТ: НАТО нас цензурише директно из Црне Горе! Хибридни рат није мит већ реалност!

Ниједна држава у 21. вијеку не би смјела да забрањује улазак у земљу музичарима и другим умјетницима и то само зато што њихова умјетност није по вољи моћницима, кажу чланови бенда Београдски синдикат којима недавно није дозвољено да уђу у Црну Гору и учествују на литијама у Подгорици.

Београдски Синдикат (Фото: Јутјуб)

„Уметници и ствараоци имају своју улогу у друштву, ту су да опомињу и да подсећају, а не само да забављају. Џорџ Орвел је ономад рекао ’У време универзалне преваре – рећи истину је револуционарни чин’. Ту истину сведочи народ у Црној Гори, а ми смо попут старих гуслара то само опевали у песми ‘Свиће зора’ ”, рекли су они у интервјуу за „Новости“, преноси Танјуг.

За “надахнуте пјесме” – “Догодине у Призрену” и “Свиће зора” хипхоп  групу “Београдски синдикат” митрополит Амфилохије је одликовао Орденом са златним ликом Светог Петра Другог Ловећенског Тајновидца.

Феђа Димовић каже да им сваког дана скидају прегледе песме „Свиће зора“ са Јутјуба о чему посједују и доказе, преноси Спутњик.

Хибридно ратовање на интернету није никакав мит или теорија завере већ сушта реалност. Просто је невероватно да неко данас мисли да је интернет последњи слободни медији, имајући у виду да је настао као војни пројекат САД”, рекао је он

“Постоји огромна диспропорција између броја прегледа и реалне популарности наше песме. Хибридно ратовање на интернету није никакав мит или теорија завере већ сушта реалност. Просто је невероватно да неко данас мисли да је интернет последњи слободни медији, имајући у виду да је настао као војни пројекат САД”, рекао је он.Бошко Ћирковић потврђује да је приступ тој песми и даље ограничен, као и њена видљивост на њиховом каналу.

На питање да ли су неподобни само у Црној Гори и Њемачкој, Димовић каже да су неподобни и у Србији и у региону јер, како каже никада неће бити дио “саундтрека за успављивање и затупљивање народа”.

Велики талас миграната тек се очекује! Више о томе ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА