Најновије

ХАОС НА ПИЈАЦИ! Умало туча на Видиковцу: Напредњаци поново у главној улози (ВИДЕО)

Београдски одбор Српске напредне странке оптужио је активисте Савеза за Србију, предвођене функционером Странке слободе и правде (ССП) Марком Бастаћем, да су цепали и отимали страначки материјал члановима и функционерима СНС-а на Видиковачкој пијаци.

Расправа на Видиковачкој пијаци (Фото: Јутјуб)

ССП је, с друге стране, саопштила да су заправо напредњаци покушали да спрече поделу пропагандног материјала.

Напредњаци тврде да су активисти Савеза "уз псовке покушали да изазову инцидент". "Градски одбор Београд најоштрије осуђује хулиганско понашање ђиласоваца и апелује на све политичке неистомишљенике да престану да шире мржњу и нападају све који не деле њихово мишљење, већ да почну да воде цивилизовану политичку кампању и боре се радом и резултатима, а не насиљем и простачким увредама", стоји у саопштењу СНС-а.

Danas smo na Vidikovcu delili ''novine''. Pogledajte kako je to izgledalo u okruženju aktivista SNS-a i uz prisustvo opštinskih funkcionera!

Objavljuje Narodna stranka Rakovica - Народна странка Раковица u Nedjelja, 1. ožujka 2020.


ССП, међутим, у свом саопштењу истиче да се у 21. веку све снима, а да снимци са Видоковачке пијаце јасно показују да су чланови СНС-а обучени у беле јакне покушали да спрече поделу бесплатних "Новина" - материјала у ком се, како се наводи у саопштењу странке Драгана Ђиласа, открива колико је актуелна градска власт предвођена Гораном Весићем нестручна, бахата и корумпирана.

ССП тврди да су активисте СНС-а предводили Владан Коцић, предеседник општине Раковица, Бојан Богдановић и Мирјана Гутеша помоћници председника општине, Томислав Пантелић, Дарко Игњатовић, Филип Марјановић, Небојша Ивановић чланови општинског већа.

"Једини инцидент се десио када је Маја Гавриловић, запослена у МУП која је командовала читавом акцијом претила једној жени да ће је пријавити полицији зато што има своје мишљење што је такође снимљено. Сви који годинам лажу народ морају да схвате да не могу убедити људе да више верују њиховим саопштењима него сопственим очима", поручује се у саопштењу ССП-а.

Прочитајте ОВДЕ чију генетику носе Срби.

Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА