Најновије

МИЛО СЕ ВИШЕ ПУТА ПРОДАВАО! СТИГАО ЈЕ ДА БУДЕ СВЕ: Атеиста, крстољуб, прогонитељ СПЦ и оснивач нове цркве!

Није запамћено да је један балкански политичар и "државник" у две деценије стигао да буде иструмент српског, бошњачког, црногорског и албанског национализма. Председник "свих грађана" Црне Горе, Мило Ђукановић, није пропустио нову прилику да оговора, блати и негира део сопственог народа, као и једину канонску и традиционалну православну цркву у Црној Гори, Српску православну цркву.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Радуновић: Ђукановић губи тло под ногама, крај му се ближи

- Ништа тако прецизно не говори о природи овог диктаторског режима као терминологија коју, по ко зна који пут, Ђукановић враћа у игру - оценио је посланик ДФ-а Славен Радуновић.

Великосрпски национализам, руски империјализам и унутрашњи непријатељи који хоће да зауставе Црну Гору на њеном “путу просперитета,” служе му за хомогенизовање свог бирачког тела, али и као "димна завеса" ка Западу, због које они, ваљда, треба опет да зажмуре на оба ока и забораве да је Црна Гора инкубатор нарко-шверцерских банди, легло корупције, земља заробљених институција и медијског мрака, истакао је Радуновић.

Само лицемјер, по његовим речима, који је жестоко дискриминисао једну националну групу због својих политичких потреба, може ту исту групу овако нападати због њихове борбе да очувају своју Цркву.

- Мене, лично, радује овакво његово понашање, јер је оно сигуран знак да Ђукановић губи тло под ногама. Сваки потез који повуче обије му се о главу. Литије су све масовније, а његов политички крај све ближи - категоричан је Радуновић.

Даниловић: Ђукановић најпаметнији кад ћути 

Ђукановић је најпаметнији кад ћути, али одавно, нажалост, распричао се толико да ствара заглушујућу буку, казао је посланик Уједињене, Горан Даниловић.

Њему би било најпаметније да не помиње Хрватску и Босну или било чији национализам.

- Од његовог рата за мир димило је и горело одавде до Неретве на којој је желио да утврди границу Црне Горе. И као што ни у чему није био доследан није ни у ратовању – прво би прозивао и осуђивао дезертере, па онда и сам постајао дезертер - нагласио је Даниловић.

СПЦ је по његовим речима инструмент великосрпског национализма? Нека време и историја покажу је ли то истина или лаж. Он је, међутим, неупитно био инструмен Великосрпског национализма када му је то било корисно, подсећа Даниловић и додаје:

- Није, ипак, запамћено да је један балкански политичар и „државник“ у две деценије стигао да буде иструмент српског, бошњачког, црногорског и албанског национализма. Истовремено, био је атеиста, крстољубитељ и наложитељ бадњака пред Цетињским манастиром и оснивач "нове Цркве".

- Тако политичко петљање, толико вероломства и млатарања није забележено на овом простору. Његови јуриши су ишли до Книна и од Книна назад до Цетиње. Једини је стигао што нико није; био је на свим зараћеним странама на Балкану, био свугде, а нигде није приспео - истакао је Даниловић.

Додиково упозорење дигло Србе на ноге! Више о томе ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА