Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ИСПЛИВАО ЈЕЗИВИ СНИМАК ЕРДОГАНОВИХ ВОЈНИКА: Турске звери муче сиријске заробљенике!

На друштвеним мрежама су се појавили језиви снимци који наводно приказују мучење заробљених сиријских војника од стране регуларне турске војске и џихадиста.

Турска војска у Сирији (Фото: Јутјуб)

На снимку, поред џихадиста који носе маске преко лица и фантомке, можете видети и неколико особа у униформама турске војске како шутирају и понижавају заробљене сиријске војнике.

Током тортуре неколико милитаната је чак интервенисало да заустави своје турске саборце у овом одвратном чину. Кроз цео снимак се чују крици сиријских војника. Није познато где је снимљен овај ужасни видео материјал.

Само дан пре него што је овај снимак наводно настао неколико опозиционих извора је објавило да је једна мања група сиријских војника заробљена. Није познато да ли су ти заробљени војници управо они које видимо на снимку.

Турско министарство одбране није коментарисало ове снимке, а овакви примери бруталности "узорне" НАТО чланице обично не налазе свој пут до западних мејснтрим медија.

У ноћи између среде и четвртка 36 турских војника је убијено у ваздушним ударима сиријске армије. Након тога уследили су масовни удари Турака по положајима војске и размена ватре која је довела до нових жртава са обе стране.

Након иницијалног сиријског напада председник Турске Реџеп Тајип Ердоган је осветнички отворио границе за мигранте који су кренули ка Европи преко Грчке и Бугарске.

Ситуација у Идлибу не сме бити изговор за мешање САД! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА