Најновије

ИГОР ВИНЦЕ И ФЕЛИКС САБАЛ-ЛЕЦО + ГОСТИ: Концерт у Дому омладине “ЗАДАЈЕМО РИТАМ”

На позив нашег најбољег мајстора ритма и харизматичног аутора, Игора Винса, у Београд долази Феликс Сабал – Лецо, један од најславнијих бубњара света своје генерације! Наступиће у Дому омладине 3. априла у сали Американа, а улазнице коштају 700 динара.

Игор Винце (Фото: Јутјуб)

Под слоганом “Задајемо ритам”, у сали Американа Дома омладине Београда овај двојац ће за петак 3. април, припремити јединствен заједнички концерт са неким од најистакнутијих музичара са ових простора као специјалним гостима. Очекујте непоновљиво и јединствено музичко искуство набијено фанк, афро и соул вибрацијама!

Бубњар и певач Фелиx Сабал – Леццо, наметнуо се као вансеријски музичар који је поникао на жанровски богатој мултикултурној сцени Француске. Пореклом из Камеруна, још од осамдесетих година је својим невероватним свирачким умећем умногоме одређивао смер којим ће се афрички ритмови преплитати са поп, фанк и џез музиком света. Овај јединствени визионар на свом инструменту, има ту моћ да увек истовремено забави публику и подари јој племенити утисак да су на његовом концерту присуствовали нечему изузтеном, што се може назвати само врхунском уметношћу.

Током своје каријере дуге већ више од четири деценије, снимао је многе албуме и свирао бројне турнеје са великанима као што су: Принце, Стинг, Паул Симон, Хербие Ханцоцк, Петер Габриел, Леннy Кравитз, Ману Дибанго, Јанет Јацксон, Саде, Јефф Бецк, Yоуссоу Н’Доур, Салиф Кеита, Снооп Догг, Гипсy Кингс и многи други.

Уз Феликса и Игора Винса, те вечери заједно на сцени наступиће и неки од најупечатљивијих музичара са ових простора – Васил Хаџиманов, Ива Икон, Јован Матић, Стеван Милијановић, Зоран Мајсторовић и други гости.

Прочитајте ОВДЕ   ко би победио Вучића, а каже...

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА