Најновије

КРОМПИР СА МЛЕВЕНИМ МЕСОМ: Феноменалан ручак за 30 минута

Једноставно и укусно.

Кромпир са млевеним месом (Фото: Кулинарка)

Састојци:

– 1/2 килограма кромпира

– 350 грама млевеног меса

– 1 црни лук

– 1 шаргарепа

– 2 црвене паприке (150 г)

– 1/2 литра вреле воде

– 200 грама пасираног парадајза

– 50 мл павлаке за кување

– вегета, першун, паприка, бибер.

Припрема:

У већој, дубљој тави загрејати уље и пропржити млевено месо које ћете одмах зачинити са вегетом, паприком.

Додати месу црни лук и пустити да се добро упржи, цело време мешати.

Додати кромпир и мешати пар минута, те додати пасирани парадајз, першун, шаргарешу, сипати по потреби течности и пустити да се тако пирја једно 15 минута, па додати паприку, зачинити јос по потреби, сипати препосталу течност, павлаку и пустити на лаганој температури да се кува док кромпир не буде куван.

Рецепт за роловану пилетину прочитајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА