Најновије

ПАНИКА У ПРИШТИНИ ЗБОГ АМЕРИЧКИХ ПРЕТЊИ! ГОСПОДАР КОСОВА УДАРИО НА ПРЕМИЈЕРА! Весељи жестоко напао Куртија: Ми смо на опасној раскрсници!

Председник ДПК-а Кадри Весељи критиковао је владу премијера Аљбина Куртија због, како је написао на Фејсбуку, најштетније и најопасније расправе о односима тзв. Косова и САД.

Kaдри Весељи (Фото: Јутјуб)

Весељи је написао да је у овом тренутку подршка САД-а од виталне важности и веома потребна за Косово.

Изјава републиканског сенатора о томе да ће се размотрити војно присуство САД на Косову веома је забрињавајућа, оцењује Весељи.

"У тренутку када је подршка САД-а Косову од виталне важности и веома потребна, актуелна влада, као ниједна друга претходна, подстакла је најопаснију расправу о односима Косова и САД. Изјава републиканског сенатора Дејвида Пердјуа о разматрању војног присуства САД у нашој земљи је више него озбиљна", написао је Весељи.

Весељи је додао да је преиспитивање улоге Америке на Косову од тренутка када је на челу владе Аљбин Курти највећа је штета нанета Косову.

"Стављање Косова на опасну националну раскрсницу, не због спољних претњи, већ умишљеног деловања самог премијера, лош је знак за нашу земљу “, рекао је лидер ДПК-а.

Прочитајте ОВДЕ зашто се Ивица Дачић не плаши вируса корона.

Извор: Косово онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА