Најновије

ТАЧИ БИ ДА ОТЦЕПИ БУЈАНОВАЦ, ВУЛИН МУ ОДГОВАРА: За његово стање медицина је нашла пуно имена, али није нашла лек

Изјаву тзв. косовског председника Хашима Тачија да је његова мисија припајање Прешева, Бујановца и Медвеђе Косову, српски је министар одбране Александар Вулин прокоментарисао као "лудост", за коју је "разлог" пронашао у Тачијевом страху од суђења за злочине ОВК.

Вулин (Фото: Јутјуб)

Тачи је, наиме, на прес конференцији данас говорио о састанку у Вашингтону с Вучићем уз посредство специјалног изасланика америчког председника за дијалог Ричарда Гренела и казао да на том састанку није било речи о промени граница, те да његова мисија "остаје припајање Прешева, Бујановца и Медвеђе Косову без промене граница".

- За његово стање медицина је нашла пуно имена, али још није нашла поуздан лек - прокоментарисао је Вулин у изјави коју је доставио медијима. Вулин каже и да се нада да ће се лек за такву "лудост" једном пронаћи, али верује и да ће Тачи терапију добијати у затвору, након пресуде за трговину људским органима.

- Страх од суђења за злочине ОВК је разлог свих Тачијевих лудости и покушаја да изазове несрећу на Балкану - поручио је Вулин.

Лучић тврди да ће на југу Србије биће створена једна државица! Ко ће је створити и зашто прочитајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА